Спечелете 10 подаръчни кошници с вкусни продукти


Краен срок - 30 ноември 2015

„Максима България” ЕООД и интернет сайта “gotvetesmen.com” организират игра под надслов „Най-милият жест, с който са ми благодарили някога" .

Изпратете кратка история в 5 до 10 изречения, описваща мил, трогателен или оригинален начин, по който някой ви е изказал благодарност. Жест, подарък, цвете, серенада, картичка, стихотворение – сигурни сме, че ви се е случвало нещо такова, което няма да забравите никога. Пишете ни и може да сте от късметлиите, между които чрез жребий на случаен принцип ще получат една от следните награди:

    10 подаръчни кошници с продукти, предоставени от T MARKET
    5 карти за лоялни клиенти „Благодаря“ с 5% намаление за 3 месеца
    5 карти за лоялни клиенти „Благодаря“ с 5% намаление за 6 месеца

Изпращайте вашите истории на и-мейл адрес: igra@gotvetesmen.com

Не забравяйте да посочите трите си имена, точен адрес и телефонен номер, за да можем да се свържем с вас, ако сте сред късметлиите.

След приключване на Играта, от регистрираните участници, ще бъдат избрани 20(двадесет), които ще получат наградите.

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип, измежду всички регистрации, допуснати до участие, съгласно изискванията и разпоредбите на настоящите Правила от Жури съставено от представители на Организатора „Максима България” ЕООД.

Всеки участник, спечелил награда, ще бъде известен чрез имейл от представител на Организатора „Максима България” ЕООД. Крайният срок за заявяване на претенции за награди е 30(тридесет) дни след края на Играта, като Организаторът не носи отговорност за непоискани или непотърсени награди в срока по предходното изречение и в случай на наличие на такива, те остават при организатора. Печелившите участници ще получат наградите си по пощата на предоставения от тях адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара