Спечелете перална машина Indesit от Метро и Coccolino


Краен срок - 21 октомври 2015

За да вземе участие в лотарията за пералня Indesit, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

* Да закупи продукти Omo и/или Coccolino на стойност над 10 лв. с ДДС.

* Покупката се регистрира автоматично през използване на клинтска карта Метро.

* Всеки участник трябва да запази до тегленето на наградите оригиналната фактура, срещу която е получил правото да участва в Кампанията , за да бъде валидиран, в случай, че е изтеглен като печеливш.

Наградата се изтегля на лотариен принцип в присъствието на нотариус посредством системата за отчитане на покупките на Метро Кеш & Кери.

Всеки клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е свързано с представяне на нова фактура за покупка на продукт Omo и/или Coccolinо над опоменатата по-горе стойност. Ако през петте дни след изтегляне на печелившия Организаторите не могат да се свържат с него поради и/или несъответстващи имена и/или телефон, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Печелившия ще бъде изтеглен на 30.10.2015г. в централата на Метро Кеш & Кери, бул. Цариградско шосе 7-11 км, 1784 София. Печелившите ще бъдат уведомявани по телефона. Покупката се удостоверява с фактура, която се представя при получаване на наградата. Право на участие имат лица, навършили 18 години.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара