Спечелете LG Curved speaker bar и 3 пакета с награди изненади


Краен срок - 15 ноември 2015

Виждате ли разликата?
Като производител на LG OLED TV, ние добре знаем каква е разликата между обикновен и висококачествен цветен дисплей.

Проверете уменията си в нашата игра и можете да спечелите награда!

Играта се състои от три фази:

I. Периодът от 9 октомври 2015г. (16:00 ) до 22 октомври 2015г. (23:59)

Награда за фазата: 1 подаръчен комплект на LG По време на първата фаза на Играта

Участникът трябва да се регистрира в периода между споменатите дати, като щракне върху менюто "Състезание за награда" и подаде задължителните данни. На 23 октомври 2015г. ще се извърши теглене сред регистрираните участници по време на първата фаза на Играта. Ще има 1 основен победител и 3 възможни основни победители, избрани чрез произволен избор от електронен уред. Тегленето не е публично. Избраните победители ще бъдат уведомени от Изпълнителя по имейл.

II. Периодът от 23 октомври 2015г. (00:01 ) до 5 ноември 2015г. (23:59)

Награда за фазата: 1 подаръчен комплект на LG По време на втората фаза на Играта

Участникът трябва да се регистрира в периода между споменатите дати, като щракне върху менюто "Състезание за награда" и подаде задължителните данни. На 6 ноември 2015г. ще се извърши теглене сред регистрираните участници по време на втората фаза на Играта. Ще има 1 основен победител и 3 възможни основни победители, избрани чрез произволен избор от електронен уред. Тегленето не е публично. Избраните победители ще бъдат уведомени от Изпълнителя по имейл.

III. Периодът от 6 ноември 2015г. (00:01 ) до 19 ноември 2015г. (23:59)

Награда за фазата: 1 подаръчен комплект на LG По време на третата фаза на Играта

Участникът трябва да се регистрира в периода между споменатите дати, като щракне върху менюто "Състезание за награда" и подаде задължителните данни. На 20 ноември 2015г. ще се извърши теглене сред регистрираните участници по време на третата фаза на Играта. Ще има 1 основен победител и 3 възможни основни победители, избрани чрез произволен избор от електронен уред. Тегленето не е публично. Избраните победители ще бъдат уведомени от Изпълнителя по имейл.

За да се регистрират, Участниците са длъжни да подадат следните данни:
 Собствено име:
 Фамилно име:
 Имейл адрес
 Абонамент за бюлетина
 Приемане на Правилата за играта

Теглене на основната награда 20 ноември 2015г. (16:00)

Основна награда 1 LG Curved Speakerbar LAS8550M

В основното теглене има право да участва всеки от регистрираните през цялото времетраене на играта (от 9 октомври 16:00 часа до 19 ноември 2015г. 23:59 часа) чрез щракване върху менюто "Състезание за награда" и подаване на всички задължителни данни Участници. На 20 ноември 2015г. ще се извърши теглене сред регистрираните по описания по-горе начин Участници. Ще има 1 основен победител и 3 възможни основни победители, избрани чрез произволен избор от електронен уред. Тегленето не е публично. Избраните победители ще бъдат уведомени от Изпълнителя по имейл.

Наградите за отделните фази ( фаза I, фаза II, фаза III) се получават от победителя в рамките на 30 дни след крайния срок в седалището на Спонсора.

Спонсорът организира предаването на наградата на потребителя по телефона или по имейл.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара