Играй и спечели фотоепилатор Philips Lumea


Краен срок - 11 ноември 2015

Механизъм на играта: от 21.10 през следващите 3 седмици (до 11.11 вкл.) в рубриката Спечели Philips Lumea в сайта Edna.bg ще се публикуват статии, съдържащи видеа.

За да се включите в играта, вие трябва да оставите коментар под една от статиите в рубриката Спечели Philips Lumea с отговор на въпроса „Коя е вашата причина да изберете Philips Lumea?”

Тъй като одобрението на коментарите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата.

Коментари, които не отговарят на условията на играта, няма да участват в томболата.

Изисквания към участниците: да имат навършени 18 години и да живеят на територията на Република България; да имат регистрация в сайта Edna.bg.

Награда: един участник ще спечели голямата награда фотоепилатор Philips Lumea Prestige SC 2005.

Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, в присъствието на нотариус и жури, представляващо Организатора.

Обявяване на победителя: Потребителското има на печелившия се обявява на 13.11.2015 г. чрез статия в Edna.bg, както и на официалната Фейсбук страница на сайта.

Победителят ще бъде оповестен чрез потребителското му име от регистрацията му в Edna.bg.

Организаторът ще се свърже с победителят чрез имейл в тридневен срок след обявяването му. За целта той ще използва имейл адресите, които участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара