Спечели 1 000 лева от Credissimo


Краен срок - 15 декември 2015

Най-хубавото време от годината е пред нас! Всички очакваме с нетърпение предстоящите зимни празници, които ще ни заредят с позитивни емоции, топлината и обичта на близки хора и разбира се приятни изненади - подаръците.

Ние от Кредисимо също имаме изненада за теб в навечерието на празниците! Решихме да дадем шанс на всеки участник в играта ни да спечели 1 000 лв. Единственото условие е да свалиш мобилното ни приложение, ако все още го нямаш инсталирано в телефона или таблета си.

Регистрирай се в играта с три лесни стъпки:

    1. Отвори или свали мобилното приложение на Credissimo

    2. Намери играта в менюто и се регистрирай като попълниш данните си в кратката регистрационна форма

    3. Сподели с приятелите си, за да удвоиш шанса си за печалба (можеш да избереш опция за споделяне измежду: Facebook, Viber, SMS, Email, WhatsApp, Twitter, Google+ или LinkedIn)

Печелившият участник ще бъде изтеглен и обявен на 14 декември в мобилното приложение на Credissimo.

Участвай в играта ни още днес, ще ти отнеме по-малко от 2 минути!

Победителят ще бъде обявен на 14.12.2015 г. в мобилното приложение на CREDISSIMO, в страницата на Играта, чрез посочване на имената, част от телефона и e-mail адреса, подадени от печелившия участник в попълнената регистрационна форма.

Победителите се определят на томболен принцип от назначена от Организатора тричленна Комисия, електронно, чрез интернет базираното приложение на интернет страница www.random.org и при съставяне на съответния Констативен протокол.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично печелившите участници. Публично се счита съобщението, отправено в страницата на играта в мобилното приложение на CREDISSIMO. Лично се счита обаждане на посочения при регистрацията в Играта телефон или известяване на e-mail адреса, подаден от участника при регистрация в Играта.

Печелившият участник следва да посети офиса на Организатора в гр. София, за да получи наградите си, в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на съобщението по т.7.3., но не по–късно от 30 ( тридесет) работни дни от получаване на съобщението по т.7.3.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара