Спечелете луксозен СПА уикенд и 4 ваучера по 50 лв за ZARA


Краен срок - 27 октомври 2015

За да си гарантира участие в Играта и томболата за наградите, Участникът трябва да:

1. Регистрира поне 1 „История“, съгласно условията, описани в т.5.2.2. в настоящите Правила;

2. Изпрати имейл с описание на своята История, наричана още „версия“ (каква история стои зад заглавието „Мистериозен нещастен случай опропасти кариерата на цигулар-виртуоз“) на имейл адрес discoverynetworks.bulgaria@gmail.com или като лично съобщение до страницата на ID Xtra във Фейсбук – IDx България.

Организаторът ще избере петте най-интересни и оригинални истории от всички получени, които ще обяви до 12:00 ч. на 28 септември за финалисти с пост на стената на страницата на ID Xtra във Фейсбук – IDx България https://www.facebook.com/idxbg?fref=ts.

След като обяви петте най-интересни и оригинални истории от всички получени, Организаторът ще даде право на потребителите във Фейсбук да изберат големия Победител, който ще спечели наградата, описана в т. 6.1.1. от настоящите Правила, като гласуват посредством бутона Like за Историята, която им хареса най-много.

Историята, която събере най-много лайка (харесвания), ще бъде обявена за най-добра, а нейният автор – за Победителят, спечелил Голямата награда от играта, описана в т. 6.1.1. от настоящите Правила.

Останалите четирима автори на Истории ще спечелят малки награди, описани в т. 6.1.2. от настоящите Правила.

Всеки Участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето истинско име, което следва да удостовери с представяне на лична карта, в случай, че спечели награда.

Наградите в Играта са следните:

1 Голяма награда – 1 уикенд (петък и събота вечер нощувки) за двама в луксозен СПА комплекс на територията на РБ;

2. Малки награди – 4 ваучера на стойност 50 лв. за магазини ZARA, намиращи се на територията на РБ.


Всеки Участник участва в Играта със своята История, регистрирана от 12.00 ч. на 20.09.2015 г. до 23:59:59 ч. на 27.09.2015 г., съгласно описаната механика в т.5.1. от настоящите Правила;

На 28.09.2015 г. екипът на Организатора ще избере 5-те най-интересни и оригинални истории от всички регистрирани според Правилата на Играта и ще създаде илюстрации по всяка една от 5-те избрани истории;

Авторите на избраните 5 истории ще бъдат обявени за финалисти в Играта.

От 17.00 ч. на 30.09.2015 г. до 23:59:59 ч. на 02.10.2015 г. потребителите на фейсбук ще определят чрез гласуване коя е най-интересната и оригинална илюстрация, като нейният автор ще бъде обявен за победител в Играта.

Гласуването се осъществява чрез натискане /кликване на бутона „Лайк“ / „Харесай“ под всяка една от Илюстрациите-финалисти, публикувани на страницата на IDx България.

На 03.10.2015 г. Организаторът ще обяви победителя в Играта – автора на онази илюстрация, която е събрала най-много „лайкове“ / „харесвания“ в посочения срок;

Един Участник може да спечели само една награда от Играта.

Печелившите участници (име, фамилия съгласно регистрационна форма) ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на Организатора https://www.facebook.com/idxbg/timeline до 24 часа след датата на теглене на наградите.

 В срок от 3 (три) работни дни считано от датата на теглене на наградите в Играта Организаторът / Агенцията ще се свърже с печелившите Участници на телефонните номера за контакт, които Участниците са посочили в регистрационната форма за участие в Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара