Спечелете посещение в Шато Бургозоне и брандирани аксесоари всяка седмица


Краен срок - 27 октомври 2015

На вниманието на всички почитатели на хубавото вино! По случай гроздоберът, който е в разгара си искаме да наградим няколко от нашите почитатели. За целта през следващите 5 седмица всяка седмица ще ви задаваме по 1 въпрос свързан с винопроизводството.

В края на всяка седмица един от правилно отговорилите ще спечели нашата седмична награда. Всеки отговорил правилно поне веднъж на въпрос автоматично участва в тегленето на нашата голяма награда - Посещение с дегустация на избата на Шато Бургозоне.

Награди:

Брандирани аксесоари с логото на Шато Бургозоне.

Голяма награда – Посещение с дегустация в избата Шато Бургозоне. Победителят има право да се възползва от официалната покана в рамките на 1 година.

Печелившият участник получава наградата си на предоставения от него адрес, по куриер, до 30 работни дни от получаването на съобщение на e-mail адреса, който са предоставили на фен страницата Chateau Burgozone във Фейсбук (https://www.facebook.com/burgozone ), че са спечелили. БУРГОЗОНЕ ЕООД не носи отговорност в случай, че участникът е предоставил грешен e-mail или адрес.

В случай, че Печелившият участник е на възраст до 18 години, наградата може да бъде получена само от законен представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, само ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара