Спечелете комплект прибори за пикник Leki

Краен срок - 27 август 2015

ОтпуСКАРСКИЯТ сезон е тук! Покажи ни снимка на нещата, без които не може твоето отпуСКАРСКО лято!

Ще събираме вашите снимки като коментари под този пост точно една седмица.

Специално Leki жури ще избере най-добрите снимки и следващия петък ще обявим 10 щастливци, които ще спечелят комплект прибори за пикник Leki!

Грабвайте апаратите и успех!

Участието в играта „Leki oтпуСКАРСКИ сезон” не е обвързано със закупуването на продукт с марката Leki.

За да се включи в играта, участникът трябва да изпрати снимка или снимка с коментар под анонсиращия играта пост. Всеки, който отговори със снимка или снимка и коментар, в рамките на посочения по-горе краен срок за участие, ще се счита за участник в Играта.

Изпратени само коментари без снимка или снимки с коментари, споделени на друго място на Фейсбук страницата, а не под анонсиращия пост, няма да се приемат за участници в Играта. Снимки, за които има съмнение, че не са направени от участника (изтеглени от Интернет), няма да се приемат за валидни.

След изтичане на предварително обявения срок за отговор, специално Leki жури ще избере 10 печеливши. Техните имена ще бъдат обявени в специално направен пост на Фейсбук страницата на Leki на 28-ми юли 2015г.

За да получат наградата си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес за доставка на наградата и телефон за връзка, като изпратят данните си на лично съобщение във Фесйбук страницата на Leki.

След обявяване на печелившите участнижи, те ще получат наградата си в срок от 14 работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара