Спечелете тридневна почивка за двама и 14 ваучера от Хидропарк "Вятърните Мелници"

Краен срок - 30 септември 2015

Качи снимка от хидропарка на нашата фейсбук страница и участваш в играта "Снимай и спечели", в която ще бъдат раздадени още 14 ваучера и тридневен пакет за двама.

За да се включи в Играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

• да публикува снимка във Facebook страницата на хидропарк "Вятърните Мелници".

Седем ваучера ще бъдат раздадени за всеки от месеците април, май, юни, юли и август (един, който ще спечели ваучер на стойност 50 лева, един, който ще спечели ваучер на стойност 30 лева и петима, които ще спечелят ваучери на стойност 20 лева), в края на месец септември един ще спечели тридневен пакет за двама, в стая или апартамент по избор, в комплекс хидропарк "Вятърните Мелници".

Наградите ще бъдат раздадени на следния принцип:

В края на всеки от месеците април, май, юни, юли и август, авторът на снимката с най-много харесвания за месеца ще спечели ваучер на стойност 50 лева, авторът на снимката наредила се на второ място по най-много харесвания за месеца ще спечели ваучер на стойност 30 лева, а авторите на снимките наредили се от трето до седмо място, включително, ще спечелят ваучери на стойност 20 лева. В края на месец септември, авторът на снимката получила най-много харесвания от стартирането на Играта до нейния край, ще спечели тридневен пакет за двама, в стая или апартамент по избор, в комплекс хидропарк "Вятърните Мелници".

Наградите могат да бъдат получени на място в хидропарк "Вятърните Мелници", в срок от две седмици след тегленето на победителите.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара