Добави обява "За бебето и детето" и можеш да спечелиш 1000 лв.!

Краен срок - 4 август 2015

Участник в кампанията може да е всеки потребител (физическо или юридическо лице) на olx.bg, което добави поне една обява в категория За бебето и детето в olx.bg („сайта“ / „OLX“) в периода на кампанията.

Всеки потребител на OLX, който е качил поне една обява в категория „За бебето и детето“ в периода на кампанията автоматично участва в томболата за теглене на наградата с изключение на гореизброените.

Наградата, която Организаторът ще предостави на един от участниците в кампанията е 1000 лв. Наградата ще бъде преведена на посочена от победителя банкова сметка. Наградата не може да бъде взета в брой.

Всеки участник следва да качи поне една обява в категория „За бебето и детето“ в периода на кампанията. Тази обява следва да отговаря на всички изисквания на общите условия за ползване на сайта. В случай, че нито една от публикуваните обяви от даден участник не отговоря на тези условия и поради тази причина бъде премахната от Организатора, то съответният потребител няма да може да участва в кампанията.

Чрез обявите трябва да се предлагат реално съществуващи вещи. Преместването на обява от модератор на Организатора в друга категория, при което участникът се окаже без нито една обява, качена на сайта по време на кампанията, ще лиши участникa от възможността да спечели наградата. Организаторът има право да премества обяви в най-подходящите за тях категории по негово усмотрение, а участниците нямат право да оспорват подобни решения на Организатора.

Публикуването на обява с цел участие в настоящата кампания е напълно безплатно. Публикуването на повече от една обява в периода на кампанията няма да е от значение при определянето на печелившия, т.е. независимо от броя на обявите, които даден участник качи в OLX в периода на кампанията, шансът му да спечели наградата остава един и същ.

Използването на някоя от платените услуги на сайта, като увеличаване на лимита за публикуваните обяви или промо опции, не е забранено, но не е необходимо и не дава никакво предимство на използващия подобна услуга.
Определяне на печелившия

Победителят в настоящата кампания ще се определи на случаен принцип чрез софтуер за рандомизиране на числа. Освен победител ще бъдат изтеглени и пет резерви по същия начин.

Тегленето ще се извърши в рамките на 10 работни дни след края на кампанията пред нотариус.

Организаторът ще се свърже с печеливишия по мейл, с молба да потвърди желанието си да получи наградата и да предостави личните си данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара