Спечелете таблет, тротинетка и аудио слушалки

Краен срок - 14 юли 2015

Наградата, която всеки регистрирал се участник може да спечели от Играта, са:

- Таблет – 1 брой

- Тротинетка – 1 брой

- Аудио слушалки – 1 брой

Правила за участие:

1. Всеки участник въвежда своето име и e-mail адрес.

2. За да продължи и финализира успешно своето участие, участникът трябва да отговори правилно на въпроса, който е зададен от Образователен център АДВАНС.

Победителите в Играта ще бъдат излъчени на случаен принцип от служител на  Образователен център АДВАНС ООД на 20.07.2015 г. след 12:00 часа.

Имената на печелившите ще бъдат обявени във Facebook и интернет страницата на ADVANCE.

След публикуване на победителите в Играта на 20.07.2015 г. в сайта и Facebook страницата на ADVANCE, същите трябва в рамките на 5 работни дни да се свържат с Организатора на: имейл адрес lozenets@advance-edu.org, тел. 087 99 999 47, или чрез лично съобщение във Facebook, за да бъде организирано получаването на съответната награда.

Наградата се получава лично от Образователен център АДВАНС – филиал Лозенец (бул. Арсеналски №5). Получаването на наградата се осъществява след представяне на документ за самоличност от страна на победителя.

В случай, че победителят  не се свърже с ADVANCE в рамките на 5 (пет) работни дни, считано от датата на обявяване на резултите от Играта, същият губи правото си върху спечелената награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара