Спечели убийствените аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition

Краен срок - 12 юли 2015

Любимият на стотици хиляди хора по света аромат CH Carolina Herrera, който се появи през 2007 година, този сезон се радва на ново превъплащение.

Отново с поглед към любимата тема - разкошните пътешествия, парфюмерите на бранда посвещават новата разновидност на Африка — на нейните извънземни пейзажи, топъл вятър, езерата на Танзания, пустините на Нигерия и безграничното небе.

Специалистите от парфюмната дивизия на Carolina Herrera разработват два нови аромата - CH Africa за нас, жените, и мъжка версия в обаятелен синхрон.

И двата аромата се заключени в разпознаваемите флакони, допълнени този път от камуфлажна опаковка от кожа, а дамският вариант е украсен със забавна висулка с жираф и стилизиран компас.

Самите композиции заслужават поне същото внимание, като опаковката и историята на създаването на парфюмите. CH Africa в своя дамски вариант, започва с портокалово-теменужен акорд, който се развива до емоционални нотки на канела, ирис и чай ройбос, за да разкрие окончателно екзотичната си база от сомалийски тамян и ванилия. CH Men Africa е доста по-лек: откриват ансамбъла розов пипер и мандарина, продължават в сърцевината салвия и зелен пипер, за да финишира с базов акорд от атласки кедър и черно кафе.

Двата аромата вече са в продажба в добрите парфюмерии у нас и по света, а ние отправяме божествено предизвикателство към вас:

Ако искате да ухаете на свобода, красота и живот, и вие, и половинката ви, включете се в този пореден наш страхотен конкурс и направете така:

Помислете си къде в Африка ви се ходи, направете своя фантазен маршрут, мотивирайте кратко това си желание и ни го изпратете на познатия мейл: igra@viewsofia.com или го оставете в коментарната форма под статията, от днес, 3-ти юли до 12-ти юли, неделя, включително, за да ни дадете шанса да ви подарим по една опаковка от двата африкански аромата на Каролина Ерера - Carolina Herrera Africa Limited Edition, 100 ml еau de toilette, и Carolina Herrera Men Africa Limited Edition, 100 ml еau de toilette for men.

Нека жаждата за път бъде с вас! Имате 10 дни за мечтание, съзерцание и планиране! Очакваме ви!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара