Спечели ваканция за двама в любима държава и 500 лв. джобни

Краен срок - 18 август 2015

Избери своя любим филм и ще имаш възможността да спечелиш ваканция за двама в предпочетената от теб Европейска страна. А за да е ваканцията ти още по-безгрижна, са включени и 500 лв джобни!

Участието в играта е безвъзмездно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги. За да се регистрира за играта, всеки желаещ трябва да отиде на интернет страницата на ФЕРАТУМ или в профила на компанията във Фейсбук, да избере от списъка с публикувани рекламни филми на ФЕРАТУМ и да го хареса.

Наградата, която организаторът осигурява е почивка за двама до държавата, с която се свързва съответно харесания рекламен филм. Информация за държавата, с която се свързва филма е посочена на началната страница на играта. В допълнение на осигурената почивка организаторът изплаща на печелившия допълнително сумата от 500(петстотин) лева.

Печелившият участник ще бъде един от всички участвали и ще се се определи на произволен, лотариен принцип, в присъствието на комисия от трима члена, която ще удостовери законосъобразността на тегленото. Името на спечелилия ще бъде обявено на www.ferratum.bg и www.facebook.com/Ferratum.bg, като на печелившия ще бъде публикувано само и единствено първото име и фамилия. Комисията по теглене на наградата, освен един печеливш ще изтегли и един резервен участник в случай, че печелившият не бъде открит или не потърси наградата си в десетдневен срок след уведомяването му от ФЕРАТУМ. Спечелилия участник, ще бъде потърсен от представител на ФЕРАТУМ и по този начин ще бъде уведомен за награда. В случай, че представителят на ФЕРАТУМ не успее да се свърже с печелившия и/или печелившият не потърси наградата си до 10 (десет) дни от датата на нейното изтегляне, то той губи правото да я получи и тя се предоставя на резервния участник. В случай, че представител на ФЕРАТУМ не успее да се свърже и с резервния печелевш участник или той/тя не потърси наградата си в срок от 10 (десет) дни от датата на нейното изтегляне, то наградата остава собственост на Дружеството.

Начин на получаване на наградата – лично в офиса на дружеството, след подписване на Декларация съгласие за обработка на личните данни. Допълнителната сума от 500(петстотин) лева се изплаща по банков път на банковата сметка, посочена от печелившия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара