Сподели своя летен коктейл и спечели комплект от Schweppes

Краен срок - 2 август 2015

Сподели името и рецептата на своя любим летен коктейл с Schweppes и може да спечелиш комплект от 6 бр. коктейлни чаши Schweppes и Schweppes Мултипак 6Х1,5 Л от любимия ти вкус.

Публикувай отговора си в коментарите под поста до 2 август включително.

1. Играта се провежда по следния начин:

Сподели името и рецептата на своя любим летен коктейл с Schweppes, като коментар под поста на Schweppes: for the Experienced на страницата на Schweppes: for the Experienced във Facebook, който съдържа условието и обявява началото на Играта на 29.07.2015 г.

След края на периода на Играта (02.08.2015 г.) 5-ма участници, изтеглени на случаен принцип чрез електронен жребий, ще получат награда. Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 03.08.2015 г. и ще бъдат обявени на стената на  Schweppes: for the Experienced във Facebook на 03.08.2015 г.

Организаторът ще поиска от всеки изтеглен победител данните, необходими за доставянето на наградa в поста, обявяващ победителите.

Победителите (общо 5 на брой) ще получат SCHWEPPES МУЛТИПАК 6Х1,5 Л от любимия вкус, посочен в рецептата на коктейла и комплект от 6 бр. коктейлни чаши SCHWEPPES .

Публикуването на повече от един отговор от един потребител не увеличава шанса му за спечелване на награда.

В поста, който обявява победителите, Организаторът ще поиска от изтеглените победители информация, необходима за доставяне на наградите. Те ще я предоставят чрез лично съобщение във Facebook. Победител, който не предостави необходимата информация до 7 дни, губи правото си на награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара