Спечелете четири уикенда във Ваканционно селище „Бялата лагуна”

Краен срок - 17 юли 2015

Време е за знойно слънце, синьо море, солен въздух, екзотичен плаж, бял пясък и скандинавски дизайн. На всичко това може да се насладиш във Ваканционно селище „Бялата лагуна”. Участвай в играта на Радио FM+ и Ваканционно селище „Бялата лагуна” и може да спечелиш награда – уикенд за двама в хотел в комплекса.

На мейла whitelagoon@fmplus.net изпрати верен отговор на всеки един от петте въпроса, които ще бъдат публикувани последователно всеки делничен ден, от понеделник до петък, по един на ден. На шестия делничен ден /понеделник/ ще бъде обявен печелившият слушател.

Всеки слушател изпратил верни отговори на петте публикувани въпроси за седмицата има шанс да спечели уикенд за двама във Ваканционно селище „Бялата лагуна”.  Въпросите са тематично свързани с комплекса и неговата история, в чийто сайт  whitelagoon.bg  можеш да откриш отговорите.

Награден фонд:

Четири уикенда за двама в хотел в комплекса. Наградите ще се теглят на живо в ефир, от водещата Ива Дойчинова, в предаването „Ива от сутрин до обед”, в понеделник /29 юни, 6, 13 и 20 юли/, като имената на спечелилите награда слушатели ще бъдат публикувани в сайта и FB страницата на Радио FM+.                                            


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара