Покажете скарата и спечелете 2 раници и 5 барбекюта от Leki

Краен срок - 30 юни 2015

Внимание, фенове на СКАРАтеката!

Помогни ни да открием най-добрите СКАРАтека места в България и може да спечелиш страхотни Leki награди!

Изпрати ни в коментар снимка на любимите ти скара продукти, цър-пъркащи на любимото ти СКАРА място в България, с пояснение кое е и къде се намира то.

Ще събираме вашите снимки до 30-ти юни, а на 1-ви юли, на томболен принцип, ще изтеглим 7 щастливци, които ще спечелят 2 раници Leki и 5 барбекюта!

Участието в играта „ПОКАЖИ ЛЮБИМИТО СИ СКАРАТЕКА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ” не е обвързано със закупуването на продукт на Leki.

За да се включи в играта, участникът трябва да изпрати снимка с коментар под анонсиращият играта пост с продукт от скара линията Leki и обяснение кое е и къде е мястото, на което е направена снимката. Всеки, който отговори със снимка и коментар, в рамките на посочения по-горе краен срок за участие, ще се счита за участник в Играта.

Изпратени само коментари без снимка или снимки с коментари, споделени на друго място на фейсбук страницата, а не под анонсиращия пост, няма да се приемат за участници в Играта.

След изтичане на предварително обявения срок за отговор, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 7 печеливши. Техните имена ще бъдат обявени в специално направен пост на Фейсбук страницата Leki.

За да получат наградата си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес за доставка на наградата и телефон за връзка, като изпратят данните си на лично съобщение във Фесйбук страницата Leki.

След обявяване на печелившите участници, те ще получат наградата си в срок от 14 работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара