Спечелете 50" HD LED телевизор PHILIPS

Краен срок - 11 август 2015

Свали нашето мобилно приложение Pizza Djikov, поръчай си вкусно хапване за дома или офиса през него и участваш в томбола за 50" HD LED телевизор PHILIPS!

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните условия:

1. Да инсталира на мобилното си устройство приложението "Pizza Djikov".

2. Да направи поне една поръчка през приложението с минимална стойност 10 лв.

3. За всяка поръчка, клиентът получава уникален промо код. Клиентът има доста до всичките си промо кодове в самото приложение в страница „Моите поръчки“.

Участвайки и изпълнявайки условията на играта "Свали нашето мобилно приложение Pizza Djikov, поръчай си вкусно хапване за дома или офиса през него и участваш в томбола за 50" HD LED телевизор PHILIPS! ", всеки има възможност да спечели телевизор PHILIPS 50 PFH 4009 / 88.

В томболата за наградата има право да участва всеки, направил поне една поръчка през мобилното приложение на минимална стойност от 10 лв.

Тегленето на печелившите ще се осъществи на томболен принцип.

На 14.08.2015 г. ще бъде изтеглен печелившият, който ще получи като награда телевизор PHILIPS 50 PFH 4009 / 88.

Промо кодът на печелившия участник ще бъде обявен на Facebook страницата на ПИЦАРИИ ДЖИКОВ. Информацията ще се публикува в рамките на 48 часа от изтеглянето на печелившия.

Печелившият е необходимо да отговори на e-mail:petkow.pm@abv.bg , в рамките на 7 календарни дни от публикуването на съобщението във Фейсбук и на сайта, в който ясно да посочи трите си имена, телефон за контакт, скрийншот от страницата „Моите поръчки“, където ясно се вижда печелившият код. В същия срок (7 дни) той трябва да представи лично телефона с печелившия код на организатора. Ако не бъдат предоставени данните в посочения срок, спечелилият губи правото си да получи наградата.

Организаторът се задължава да предостави наградата на победителя в рамките на 30 работни дни от получаването на потвърдителния e-mail от печелившия, който включва ясно посочени три имена и телефон за контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара