Спечелете перална машина, 10 ютии, 30 мопа и 130 продукта от Bingo

Краен срок - 26 юли 2015

 Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на:

    една (1) перална машина – голяма награда;
    една от десет (10) ютии - средна награда;
    тридесет (30) мопа + продукт BINGO – средна награда;
    един от сто (100) продукта с марката BINGO – малка награда;

За спечелването на наградa, е необходимо:

1. Да сте регистриран потребител в интернет страница www.facebook.com и да имате навършени 14 години.

2. Да влезнете в специално разработеното приложение за играта на BINGO във Facebook и да приемете условията на играта.

3. За да участвате в играта, трябва да:

    приемете предложението;
    да отговорите на минимум 10 от въпросите;

4. Всеки регистриран участник има право да сподели на стената и/или да покани свой приятел за участник в играта.

Организаторът си запазва правото да преглежда всяка регистрация на участниците, като се задължава да я валидира или премахне в рамките на 24 часа.

След като приеме приложението на играта, в която се изисква лична информация: потребителско име във Фейсбук и e-mail адрес, може да участвате в томбола за спечелване на наградите. Вашето име може да бъде публикувано в секция „Печеливши“ на приложението, както и на стената на страницата на Bingo във Facebook, при което имате право да получите своята награда след като ни изпратите на лично съобщение координати за доставка доставка.

Потребителите участват в томбола за спечелване на малка награда при  верен отговор на минимум 4 въпроса. При даването на от 5 до 7 верни отговора в рамките на една игрална сесия, потребителят участва в томбола за спечелване на малка и средна награда. При даването на от 8 до 10 верни отговора в рамките на една игрална сесия, потребителят участва в томбола за спечелване на малка и средна награда и голяма награда.

На 30.07.2015 ще бъде проведена томбола за спечелване на голямата награда. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили механизма на Играта.

На 30.06.2015, 07.07.2015, 14.07.2015, 21.07.2015 и 28.07.2015 г.  ще се проведат седмични томболи за спечелването на по 20 броя прах за пране, по две (2) ютии и 6 мопа + продукт с марката Bingo на теглене, сред всички участници спазили условията от точка 4. Един участник може да спечели само по една награда от вид (малка, средна, голяма). .

Наградите ще бъде изпратена на спечелилия участник в 30-дневен срок след получаването на координати за доставка от страна на потребителя.

Наградите ще бъдe връченa на спечелилия участник срещу представяне на лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара