Спечелете 3 таблета Samsung Galaxy Tab 3 T110 Lite 7.0 8GB Wifi White

Краен срок - 10 юли 2015

Участвай сега, за да имаш шанс да спечелиш таблет Samsung Galaxy Tab 3.

Събуждай се всяка сутрин това лято с двоен епизод яко забавление с Финиъс и Фърб. Само по Дисни Чанъл.

За да имате шанс да спечелите Samsung Galaxy Tab 3 гледайте Финиъс и Фърб всяка сутрин от 08:20ч и отговорете на въпросите в играта.

Вашето участие няма да е валидно ако не сте изпълнили и двете части на състезанието:
• Въпроси с посочени няколко отговора: Отговорете на два (2) въпроса, които можете да намерите на промо материалите.
• Текстови въпрос: „Ако можехте да създадете изобретение, точно както Финиъс и Фърб, какво би било то и защо? Моля, опишете го в не повече от 350 думи.”

Отговорите ще бъдат модерирани, затова моля не включвайте нищо, което може да бъде счетено за обидно в отговорите си.

След това ще бъде изпратен имейл на вашият родител/настойник, който трябва да разгледа и одобри вашата регистрация и да приеме правилата иусловията за участие в състезанието. Ако вашият родител/настойник неодобри регистрацията до 7 дни от уведомяването му, то вие ще бъдетедисквалифицирани от състезанието.

За да участвате в играта, трябва да имате регистрация в сайта на Дисни. Аконе сте регистрирани в сайта и сте под 14 годишна възраст, то тогава щеимаме нужда от разрешението на вашият родител/настойник преди даактивираме акаунта Ви и да приемем вашето участие. Регистрацията Виняма да бъде валидна ако акаунта Ви не е активиран и вашият родител/настойник не е прегледал и одобрил вашата регистрация иправилата и условията за участие в състезанието.

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице с местоживеене на територията на Република България между шест (6) и четиринадесет (14)години, придружени от родител/настойник. За да участвате в Играта трябва да имате разрешението на вашия родител/настойник.

След края на състезанието всички валидни участия ще бъдат оценени от жури. Трите (3) печеливши участия ще бъдат тези с най-много верни отговори и най-оригиналните и креативниотговори на текстовия въпрос според Журито. Само и единствено Журито има право да взема решения относно присъждането на наградата.

Родителят/настойникът на победителят/ите ще получи известие по телефон или имейл. Ако избраният победител/и отказва или няма възможност да вземе участие, то тогава Организатора ще избере друг от участниците за победител/и и така докато не бъде избран участник, който има възможност да получи Наградата, и чиито родител/настойник е потвърдил участие в играта. 

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара