Играй и спечели калъфче за iPhone „Лудия Макс”

Краен срок - 16 юни 2015

След 30-годишно отсъствие Лудия Макс се завърна на голям екран с „Лудия Макс: Пътят на яростта” на Джордж Милър, който буквално ни отвя главите, надминавайки и най-смелите ни очаквания – от години не бяхме изпитвали подобно visceral кино удоволствие (повече подробности за филма и за нашата реакция може да откриете в официалното ни ревю и в специалния брой на Inglourious Kunts подкаста ни, посветен на цялата поредица).

В тази връзка сме изключително щастливи от предоставената ни от Александра Филмс възможност да зарадваме цели осем от нашите читатели, които споделят възторга ни от филма, с шанса да спечелят тематични метални калъфчета за iPhone 6.

За да участвате в томболата с наградите, отговорете правилно на следния въпрос:

Какъв е по произход оригиналният изпълнител на ролята на Лудия Макс Мел Гибсън?

а) американец
б) австралиец
в) англичанин

Верен отговор и координати (име, телефон, град) за обратна връзка може да изпращате на адрес game@operationkino.net до 16 юни (включително)!

„Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара