Спечелете iPhone 5S, таблет Samsung Galaxy Tab 3, ваучер за 200 лв. за козметика и още награди

Краен срок - 15 юли 2015

Период на играта: 4 седмици, всяка сряда се поднасят нови въпроси във всяка категория

Механизъм: в рамките на 1 месец в сайта на организатора ще се осъществи игра, чрез която всеки потребител ще има възможност да спечели една от 6-те атрактивни награди.

Задаваме 6 въпроса всяка седмица от сряда до сряда, всеки въпрос е смислово свързан с 4 видео клипа. Отговорите на въпросите се намират във видеосъдържанието, публикувано в страницата.

Кой може да участва?

В играта могат да участват всички, изпратили поне един верен отговор на един от въпросите и преминал успешна регистрация. При коректно въвеждане на данните в задължителните полета, валиден имейл адрес и верен отговор, участникът участва във финалната томбола.

Обяваване на победители: 15 юли 2015г.

Имената на печелившите се теглят на лотариен принцип от томбола, съдържаща имената на участниците, дали поне един верен отговор на въпрос в една или повече от една седмица от периода на играта.

Награди: наградите са 6 /шест/ и са описани тук:

- Телефон iPhone 5S

- Ваучер козметика от Beauty Zone на стойност 200 лв.

- Слушалки Beats by Dre Solo

- Таблет Samsung Galaxy Tab 3

- Ваучер за фитнес и релакс от Athletic fitness

- Тонколони Logitech Surround

Обявяването на печелившите е във Фейсбук страницата на сайта www.vbox7.com, както и на страницата на играта на 15.07.2015г. Представители на Организатора ще се свържат с тях до 18.07.2015г. на посочения телефон за уточняване получаването на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара