Спечелете 18 броя NIVEA Sun Protect & Bronze слънцезащитно олио, активиращо тена

Краен срок - 20 юли 2015

Искаш ли да изпробваш новото слънцезащитно олио NIVEA Protect & Bronze? Лесно е! Регистрирай се и участвай в томболата за по-безгрижно и защитено лято!

Попълни формата и можеш да бъдеш един от късметлиите, които ще получат безплатна мостра от уникалният нов продукт NIVEA Sun Protect & Bronze слънцезащитно олио, активиращо тена.

Играта се провежда от 8.6.2015г. до 20.7.2015г. В края на периода 18 от участниците ще бъдат изтеглени чрез томбола. Наградата е: 18бр. NIVEA Sun Protect & Bronze слънцезащитно олио, активиращо тена.

Наградите не могат да бъдат изплащани в брой. Участието е възможно само за хора с местожителство в България.

Няма да има никаква кореспонденция или комуникация с участниците, освен с печелившите във връзка с предоставянето на наградата. Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите в срок от 20 дни след осъществяването на връзка с тях. Ако NIVEA не може да се свърже със спечелил участник чрез данните за контакт в рамките на две седмици от провеждането на томболата, си запазва правото да изтегли чрез допълнителна томбола нов печеливш.

Служители на Beiersdorf, както и членове на техните семейства, а също така лица под 18 години нямат право да участват.

Чрез попълване на Вашите данни Вие декларирате, че имате навършени 18 години и че сте прочели, разбрали и сте съгласни с политиката на Beiersdorf за личните данни, включително че давате изрично съгласие предоставените от Вас лични данни да се събират и обработват за целите на настоящата игра.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара