Изберете и спечелете 5 награди от Thinkle Stars

Краен срок - 19 юни 2015

Здравейте, приятели на Thinkle Stars™,

Представяме ви нашите забавни и образователни играчки. Разгледайте 5-те играчки Thinkle Stars™. В полето с коментари изберете коя от тях е най-подходяща за Вашето дете и ни кажете защо. Споделете играта и със своите приятели.

На 22 юни ще наградим петима от вас, изтеглени на случаен принцип, с желаната играчка.

Желаем ви успех!

1. „Умна писалка Тигър с две книжки“
2. „IPEN Забавление с думи и изречения“
3. “Образователен таблет”
4. Умна писалка преди училище
5. „IPEN разказвач на приказки”

На 29.05.2015 г. на стената ще бъде публикувани анонс на Играта, заедно описание на пет нови играчки с търговска марка „Thinkle Stars“, снимка на всяка от новите пет играчки с търговска марка „Thinkle Stars“. За да се включи участник в Играта, той трябва да публикува отговора си като коментар под анонса за Играта в отговор на въпроса „Коя от петте играчки с търговска марка „Thinkle Stars“ бихте избрали за Вашето дете? Защо избирате нея?“.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 19.06.2015 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на общо петима участници, които печелят награда.

Наградният фонд за целия период на Играта включва пет детски играчки с търговска марка „Thinkle Stars“.

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Thinkle Stars нa 22.06.2015 г.  За да получат наградите си, те трябва да изпратят трите си имена чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 10 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара