Споделете лятна мечта и спечелете 3 смартфона LG G3

Краен срок - 20 юни 2015

Лятото е тук след точно 10 дни.

Започват големите случвания, голямото трупане на спомени, големите странствания, големите очаквания.

Зареждаме себе си с надежда и любопитство, куфарите си - с всичко нужно, при едничкото условие да е леко, джобът - с необходимия ресурс, и се впускаме в най-хубавото време от годината - топло, ласкаво, светло, морско, синьо, любовно, красиво...

За да отбележим с подобаващо настроение и хубави емоции това прекрасно очакване, с нашите партньори от LG решихме да ви предизвикаме в предлятна надпревара, в която най-готовият с отговора за своите летни очаквания и мечти ще си тръгне с перфектния телефон - модерен, зареден с възможности, доказал силата и надеждността си, стилен, елегантен и мечтан.

LG G3, близо до съвършенството предшественик на още по-близкия до съвършенството LG G4, ще отиде след точно 10 дни - на 20-ти юни, ден преди началото на астрономическото лято, при този от вас, който има най-голям късмет.

А за да го предизвикате, няма нужда да пускате фиш, като в стария виц, а само да ни напишете на познатия мейл igra@viewsofia.com, кои са трите ви най-големи, ГОЛЕМИ, като G, и три, като G3 мечти за това лято.

Вярваме, че споделянето, включително и на мечти, е супер зареждащо и ползотворно занимание, още по-хубаво когато е споделено с готин, с Г, телефон.

Очакваме ви, смели, разкрепостени, искрени, истински и вдъхновени, с вашите ГОЛЕМИ летни мечти!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара