Спечелете всеки месец екскурзия за цялото семейство по стъпките на българската история

Краен срок - 24 декември 2015

Добре дошли в света на „Букварино“!

Тук играят жадните за събития и факти, свързани с патриотичната образователна игра „Букварино“.

Вземете играта „Букварино“. Прочетете книгата „Исторически лабиринт на познанието“. Играйте на Бяло, Зелено и Червено „Букварино“.

Регистрирайте се за участие в месечната томбола.

Отговорете вярно на въпросите в анкетата.

Спечелете историческа разходка за цялото семейство.

Наградата всеки месец е екскурзия по стъпките на българската история.

За горепосочения период от време ще бъдат организирани няколко последователни етапа на играта, които ще имат един и същи механизъм на действие. Началото и края на всеки етап ще бъдат оповестявани на страницата www.bukvarino.bg

За всеки етап от играта е предвидена една голяма и няколко утешителни награди.* Видът на наградите ще бъде обявяван своевременно със старта на съответния етап, за който са предвидени на страницата на играта.

Снимките, илюстриращи наградите, публикувани на комуникационните материали на Играта и на сайта, може да се различават от реалната визия на предоставените награди.

Потребителите се регистрират за участие в играта на страницата на играта – www.bukvarino.bg, като предоставят две имена, е-mail адрес и телефон за връзка и отговорят на 10 въпроса. Веднъж месечно ще бъде теглена награда на томболен принцип сред всички участници отговорили правилно на въпросите.

Тегленията за спечелване на месечните награди ще се осъществят на определени дати, които ще стават известни при стартирането на всеки следващ етап на страницата на играта.

При регистрация на интернет адреса www.bukvarino.bg потребителят първоначално въвежда име и фамилия, имейл адрес и телефон за контакт. Регистрацията продължава с отговарянето на 10 въпроса, след което получава уведомление за валидността на регистрацията.

Всеки участник във „Играй, учи и спечели с Букварино” може да бъде избран за победител най-много за 1 (един) брой награда, независимо от общия брой участия за месечни награди.

Тегленето на печелившите регистрации на участници за всичките награди ще се извършва поетапно всеки месец, като датата ще бъде предварително обявявана в началото на всеки етап от играта. Тегленията ще се осъществяват на лотариен принцип от специализиран софтуер. Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на страницата на играта

След изтеглянето на печелившия участник за съответния етап от томболата, служител на Лактима ЕАД ще се свърже с него на телефона регистриран в играта, за да го уведоми и да съобщи детайли относно конкретнаата награда. Във връзка с вида на наградата, подробностите се уговарят между организаторите и спечелилия индивидуално. Срокът в който победителя може да се възползва от наградата си, ако тя не е предметна е 3 (три) месеца след спечелването й. Предметните награди ще бъдат предоставяне в рамките на 40 (четиридесет) работни дни след уговаряне на детайлите със служител на организаторите и след потвърждаване на адрес за доставка.

Спечелените награди от „Играй, учи и спечели с Букварино” не могат да бъдат заменяни от Организаторите за паричната им равностойност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара