Спечелете 4 Sony PSP, 8 чифта слушалки, 20 ръчни часовника и 40 кашона Kubeti

Краен срок - 5 юли 2015

За участие в Играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com и да харесат Facebook страницата на Kubeti.

Участниците трябва да приемат приложението на играта чрез натискане на специалния бутон за целта, който се появява в Приложението. С приемане на Приложението, данните от фейсбук профила на участниците /име, с което са се регистрирали и и-мейл адрес/ стават достъпни за Организатора и той може да ги използва за връзка с тях.

След приемане на Приложението се показват стъпките, които участниците трябва да следват, за да се включат в Играта. За да участват в Играта участниците трябва да създадат свой емотикон като изберат един от трите цвята кубчета- розов, кафяв или бял. След избор на кубче Приложението позволява на участниците да изберат лице, аксесоари и движения на своя емотикон. След създаването на емотикона Приложението позволява на участниците да отговорят на поставения въпрос, използвайки създадения от тях емотикон. Отговорът на въпроса не е задължителен за участие в играта.

След успешно създаване на емотикон участниците могат да изберат:а./ да споделят емотикона на своята стена във Фейсбук; б./ да изтеглят емотикона; в./ да създадат нов емотикон. За включването си в Играта участниците задължително трябва да споделят емотикона на своята стена във Фейсбук.

Всеки участник може да се включи в предизвикателствата през всички седмици в периода на Играта и да сподели емотиконките, които създава, на стената си, за да участва в томбола за съответната седмица.

Всеки участник може да създаде неограничен брой емотиконки за всяко предизвикателство, но в томболата участва само първата създадена емотиконка.

Всеки участник може да се включи в томболите през всичките 4 седмици от Играта, но
за целта следва да създават и споделят всяка седмица нов емотикон.

След края на всяка седмица от периода на Играта, а именно на:
- 15.06.2015
- 22.06.2015
- 29.06.2015
- 06.07.2015
ще бъде теглена томбола сред всички участници, включили се в предизвикателствата съгласно условията през съответната седмица. Участник, създал повече от една емотиконка през съответния ден, участва в томболата само с първата създадена такава. Томболата се тегли електронно от специално разработен за целта софтуер.

При всяка томбола се теглят по 18 /осемнадесет/ участника, общо 72 /седемдесет и двама/ за цялата кампания, които печелят една от наградите по т. 7.1. В рамките на Играта „Кубети Емотиконки” всеки участник има право да спечели само една награда.

Изпълнителят е длъжен да изпрати личен и-мейл на всеки от спечелилите участници в настоящата Игра в тридневен срок от обявяване на печелившите на. В срок до седем дни от получаване на и-мейл от Изпълнителя спечелилите участници трябва да му отговорят чрез и-мейл, който да съдържа данни за контакт (три имена, адрес за доставка на наградата, телефон за връзка)

Наградите в Играта са както следва:

1. 40 кашона Kubeti (по 10 на седмица), всеки един от които съдържа 24 опаковки
Kubeti Sweet Kubz по 40 гр.
2. 20 часовника ( по 5 на седмица )
3. 8 слушалки ( по 2 на седмица )
4 портативни конзоли ( по 1 на седмица )

Наградите ще бъдат доставени чрез куриер в срок до 28 /двадесет и осем/ работни дни, считано от попълване на контактната форма с данни за доставка от страна спечелилия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара