Спечелете 3 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 300 лв.

Краен срок - 31 август 2015

Кой е твоят стил? Rocker, Naturally Chic или Fashionista;

Изгледай видеата, заснеми твое собствено #Smile in Style селфи и спечели ваучер за 300 лева, който ще изхарчим заедно в един шопинг следобед!

Участието се осъществява чрез публикуване на собствената снимка в сайта на играта. Ще се радваме посетителите да влязат на сайта и да се регистрират, за да гласуват, но
това не е равнозначно на участие в конкурса. За да могат да участват в конкурса или дори само да гласуват, участниците трябва да създадат профил или чрез Facebook Connect
(който въвежда автоматично необходимите данни), или като попълнят полетата „Име“, „Фамилия“, „Имейл“, „Парола“ и приемат правилата и условията. След като създаде
профил, участникът ще бъде препратен да отвори своята електронна поща и да кликне върху получения линк, за да активира своя акаунт.

След като кликне върху получения линк, участникът ще бъде автоматично пренасочен към сайта на конкурса, в който след уводно видео ще бъде подканен да избере предпочитания стил за гримиране – „Рокер“ (Rocker), „Естествен шик“ (Naturally Shic) или „Моден гуру“ (Fashionista). Въз основа на избора участникът ще има възможността да види консултацията на телевизионната водеща Александра Раева и да последва нейните съвети за красота; в последствие ще може, ако желае, да качи снимка, изобразяваща него самия, гримиран подходящо в избрания от него стил за гримиране. Участникът ще има още възможност да завърти и да позиционира снимката въз основа на собствените си предпочитания, по такъв начин, че да подчертае най-добре своята усмивка. В последствие участникът ще може да персонализира собствената си снимка с едно изречение, предложено въз основа на избрания моден стил, или като напише свое собствено. В срок до 24 часа снимката ще бъде оценена и ако бъде одобрена, ще бъде изпратен имейл, съдържащ линк, с който участникът да влезе в сайта и да сподели снимката в социалните мрежи с приятелите си.

В противен случай, ако качената снимка не отговаря на поне едно от предварителните условия, съдържащи се в настоящия регламент в следващата точка a) „Ограничения на снимката“, участникът ще получи мейл, в който ще бъде информиран относно недопускането до участие и ще бъде поканен да си направи нова снимка. Участвайки в конкурса, участниците приемат „декларацията за отговорност“ относно съдържанията, качени в сайта.

Участниците трябва да съберат най-голям брой гласове за своята снимка на конкурса до полунощ на 30.08.2015 г. Могат да използват социалните платформи, като например Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, за да промотират себе си и да поискат от своите приятели за гласуват за тях, но само гласовете, събрани в галерията на www.smileinstyle.bg, ще бъдат преброявани.

В рамките на конкурса всеки участник може да представи само едно свое участие/снимка. Ако участва с повече от една снимка, само първата изпратена ще бъде взета под внимание. Участниците са длъжни да попълнят формуляр за участие и да гарантират правилното въвеждане на собствените си данни. Всяка неточна или непълна молба за участие (от данните, предвидени в полетата, които задължително се попълват) ще бъде обявена за невалидна.

Снимката трябва да представя само едно пълнолетно усмихнато лице (зъбите да се виждат) и да се използва форматът на вертикалния портрет (трябва да показва цялото лице на човека).
Форматите на файл, които се приемат, са: .Gif, .Jpg и .Png. Размерът на файла не трябва да превишава 2 Mb.

Гласовете, преброени в края на конкурса # Smile in Style в специалната страница на микросайта www.smileinstyle.bg, ще определят 10 победители за всеки един от трите стила („Естествен шик“ (Naturally Shic), „Моден гуру“ (Fashionista) или „Рокер“ (Rocker)).

Жури по качеството, състоящо се от двама представители на „КОЛГЕЙТ“ и от Алекс (която ще участва телематично), в присъствието на един служител на търговската палата и/или един нотариус, ще се събере, за да избере тримата победители (по един за всяка категория) и 6 резерви (по 2 за всяка категория). Критериите, които се взимат под внимание при избора на победителите, ще бъдат тези за усмивката и за оригиналността и творчеството в стила на гримиране, показани на снимката.

Победителите ще бъдат потърсени в срок от 30 дни по телефона или на посочения адрес на електронна поща и ще бъдат поканени да предоставят на „КОЛГЕЙТ“ цялата необходима информация, за да се определи денят за пазаруване с Алекс. Денят за пазаруване, определен по-долу, ще бъде осъществен в София между 01.10.2015 г. и 15.11.2015 г. „КОЛГЕЙТ“ си запазва правото да избере датата и мястото на пазаруване и да ги съобщи на победителите с предизвестие от минимум 20 дни.

Окончателният победител от конкурса за всяка една от трите категории ще бъде избран от журито и ще получи бон на стойност от 150 евро, които да изхарчи в магазините за козметика, избрани от Алекс и „Колгейт“, за закупуването на козметични продукти (напр. крем за лице, спирала за мигли, сенки за очи, моливи и т.н.) и/или дрехи (напр. Обувки, панталон, рокля, риза, чанта, аксесоари и т.н.) по време на деня за пазаруване в компанията и със съветите на Алекс. Бонът задължително трябва да бъде похарчен изцяло в избраните магазини в деня за пазаруване с Алекс.

Датата и мястото на пазаруване се определят съвместно от победителя и „КОЛГЕЙТ“. Промяна на датата или мястото на пазаруване е възможна само веднъж. Денят за пазаруване няма да трае повече от 3 часа в рамките на един ден.

Изрично се изключват храна и спане, които ще останат за сметка на победителя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара