Спечелете PC захранване, геймърски хедсет, безжични спортни Bluetooth слушалки и рутер

Краен срок - 24 май 2015

Обичаш да правиш клипове? Интересуваш се от новите технологии? Радваш се, когато те наричат гийк? Не, това не е анкета. Това е твоята персонална покана да участваш във второто издание на конкурса за видео ревюта на джаджи и игри YouReview, организиран от PCWorld.bg!

Накратко, за да участваш, трябва до 24 май да изпратиш свое видео ревю на произволна джаджа или игра на pcwedit@idg.bg, след което то ще бъде внимателно изгледано от жури. Ако журито много хареса ревюто, ще те награди с един от следните хардуерни продукти, на който да направиш ново видео ревю (и който, разбира се, си остава за теб). Толкова е просто!

Ако си сред хората, които четат и след втория абзац, ще научиш някои важни подробности.

Ако все още не си забелязал, новото издание на YouReview разширява обхвата си с видео ревюта на игри. Точно така – вече можеш да кандидатстваш със собствено видео ревю не само на хардуерен продукт, но и на игра!

Отново няма ограничения в избора – продуктът може да е всякакъв, стига да е свързан с ИТ. Играта също може да е от всякакъв жанр и тип. Шутъри, куестове, рейсинг, хоръри, за PC, за конзола, за смартфон, за портативна конзола...

Няма ограничение и в броя на ревютата, с които можеш да участваш. Само внимавай да не заложиш на количеството за сметка на качеството, защото нас именно качеството ни вълнува. Само и единствено!

Има все пак едно важно ограничение – не приемаме видео ревюта, които вече са участвали в YouReview 2014, нито такива, които вече са публикувани в PCWorld.bg или в други медии (спокойно, това не включва собствените ти видео канали, Facebook профили и страници и пр.).

Също така внимавай за авторските права върху музикалното озвучаване, ако в клипа има такова.

Какво можеш да спечелиш

Както и миналата година, журито ще избере най-добрите видео ревюта. Авторите на тези ревюта ще получат чисто нови, първокласни хардуерни продукти, на които да направят нови ревюта, като тези продукти ще останат за тях.

Засега (“засега”, защото е възможно да добавим още) тези продукти вклчюват:

    PC захранване FSP Aurum PT 1200
    PC захранване FSP Hyper 700
    PC захранване Cooler Master V1200 Platinum
    геймърски хедсет Plantronics D60
    безжични спортни Bluetooth слушалки Plantronics Backbeat Fit
    рутер TP-Link Archer C9

Щом все още четеш, значи определено си видео гийк и нямаш търпение да участваш!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара