Спечелете 6 бр. подаръчни комплекта с продукти от гамата на Nutline

Краен срок - 28 май 2015

Всяко лице, което желае да участва в Играта следва да посети приложениeто на Играта „Вкуснир ецепти с Nutline“ на Facebook страницата на Nutline, използвайки собствения си профил, след което  и  трябва да даде достъп на приложението до своя Facebook профил;

Регистрацията за участие е възможна като се въведе следната информация в регистрационната форма: име, презиме и фамилия (задължителни полета); e-mail адрес (задължително поле); възраст (задължително поле), телефонен номер (незадължително поле);

Участникът, трябва да качи в приложениeто  на Играта „Вкусни рецепти с Nutline“ на Facebook страницата на Nutline, своя авторска снимка на приготвено от него ястие, което включва ядки от продуктовата гама на Nutline (фъстъци, кашу, бадеми, шам фъстък, лешници или продукти съдържащи се в серията NUTLINE MIX);

Участникът, трябва да даде (качи) описание на рецептата, която е използвал;

След потвърждение от администратора на страницата, че снимката отговаря на правилата на Играта (посочени по-долу), снимката, заедно с рецептата ще бъде качена в отделна галерия на име „Вкусни рецепти с Nutline” в някоя от следните категории: „Салати“, „Основни Ястия“ и „Десерти“.

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти, в една или повече категории на Играта.Категориите са: „Салати“, „Основни Ястия“и „Десерти“. Колкото повече публикувани снимки и рецепти има даден участник,толкова повече се увеличава шансът му за печалба.

Участниците, могат да споделят свободно своите снимки и рецепти и да канят неограничен брой от техните приятели да ги харесват.

След изтичане на периода на Играта ще се излъчат общо шестима (6) печеливши участници – по двама от всяка категория „Салати“, „Основни Ястия“ и „Десерти“.

Тримата печеливши участници (по един от всяка категория) ще бъдат тези, които към момента на изтичане периода на играта са събрали най-много харесвания на своите снимки с рецепти.В случай, че към момента на изтичане периода на играта, снимките с рецепти получили най-много (максимален брой) харесвания са повече от една, то печелившият участник е този, чиято снимка с рецепта първа по време е постигнала максималния брой харесвания.

Другите трима печеливши участници, по един във всяка от трите категории,ще бъдат избрани от жури на Nutline. Журито е съставено от представител на „Интерснак България“ ЕООД и дигитална агенция „Etel” LTD.Критериите, по които журито ще определи тримата печеливши участници (по един от всяка категория) са:

    Оригиналност на рецептата;
    Сложност на изпълнение;
    Достъпност на продуктите използвани в рецептата.

Всяка от качените снимки с рецепти ще бъде оценена от журито, по всеки един от горните критерии, с точки от 1 до 3. Всяка снимка с рецепта получава толкова точки, колкото е сборът на получените точки по трите критерия. Участникът в Играта, качил снимката с рецепта събрала най-много (максимален брой)точки в съответната категория,е печелившият участник в категорията. В случай, че в която и да е от категориите има повече от една снимка с рецепта с максимален брой точки, то печелившият участник в съответната категория е този, чиято снимка с рецепта е получила максимален брой точки от журито и е събрала най-много харесвания.

Наградите са:
6 бр. подаръчни комплекта с продукти от гамата на Nutline. Всеки подаръчен комплект включва:
1бр. Nutline Бадем 120г.
1бр. Nutline Шамфъстък 120г.
1бр. Nutline Кашу 120г.
1бр. NutlineПарти Микс 150г.
1бр. Nutline Фитнес микс 150г.
1бр. NutlineПечен белен фъстък 110г.
1бр. Nutline Пържен фъстък 110г.

Победителите ще бъдат обявени след края на играта, в рамките на 7 работни дни на Facebook страницата на Nutline

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара