Спечелете винен тур и 15 бутилки вино от Винарна Свищов

Краен срок - 31 май 2015

В разгара на пролетния сезон Винарна Свищов ще изненада всички ценители на хубавото вино.

Сега имате възможност да се включите в игра, наградите от която са достойни да впечатлят и зарадват не само вас, но и близките ви.

Условието за участие е да отговорите правилно на пет въпроса, които ще ви отведат крачка по-близо до четирите варианта награди, които Винарна Свищов е подготвила за вас. Всички регистрирали се в периода от 08.05 до 31.05 ще могат да се борят за изключителна награда-приключение – винен тур за двама във Винарна Свищов. Освен това ще могат да спечелят бутилки вино от новата серия на Винпром Свищов – LEGIO I, както и от добре познатите серии на GORCHIVKA и AUREOS.

Печелившите Участници имат право да получат Награди, които включват:

    1 награда - "Винен тур" във Винарна Свищов, нощувка за двама в гр. Свищов
    5 награди - 3 бутилки от серията Legio I
    3 награди - 6 бутилки от серията Gorchivka
    5 награди - 6 бутилки от серията Aureos

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 01 юни 2015 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници. Имената на Печелившите Участници ще бъдат съобщени на интернет страницата на Woman.bg.

Печелившите Участници трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 7 (седем) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившите Участници могат да получат Наградата в рамките на 30 (трийсет) работни дни от публикуване на имената им на интернет страницата на Woman.bg, освен ако не е уговорено друго между него и Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара