Сподели мечта и спечели 90 уникални награди от Coca-cola

Краен срок - 14 юни 2015

Щастието е път, винаги пред теб. Правиш първата стъпка по него след необикновена случка. Или след обикновена случка. И не толкова заради самата случка, а защото си готов да целунеш възможността за щастие във всеки момент. Точно като героите на 10-те истории, запечатани с целувка щастие и представени тук. Разказваме ти ги, за да те вдъхновим да напишеш своята такава история – сподели мечта или идея, която ще направи следващите години по-хубави. С твоята целувка щастие.

От 14.05.2015 г. до 14.06.2015 г. включително участниците имат право да качват своите текстове и визуални материали на специално изградения за Конкурса микросайт.

Всички награди ще бъдат доставени най-късно до 2 (два) месеца след официалното обявяване на наградените истории.

1. Желаещите да участват трябва да се регистрират  и да предоставят:

• Име;
• Фамилия;
• Мобилен телефон;
• E-mail адрес;
• Да декларират, че имат навършени 14 години и приемат Официалните Правила на Конкурса.

След регистрация потребителят има възможност да публикува текст, свързан с мечтата му за България в рамките на 500 символа, а също така да качи визуален материал.

Текстовете и допълнителните визуални материали ще бъдат прегледани от Организатора преди публикуването им на сайта. Ако Организаторът прецени, че снимката или визуалния материал не съответстват на темата на Конкурса, има правото да ги скрие/изтрие от сайта.

Печелившите участници ще бъдат 90 на брой, избрани по следния начин:

    40 печеливши на седмични награди – чрез томбола, теглена по електронен начин веднъж седмично, по  десет участници на седмица.
    50 печеливши на големи награди, избрани от професионалното жури в състав: Мартин Димитров, Манол Пейков, Олга Ковган.

Ако Организаторът не може да осъществи контакт с участника, Организаторът не носи отговорност за предоставянето на наградата. В този случай в рамките на срока по Раздел 3, по преценка на Организатора, наградата ще бъде предоставена на друг участник, посредством повторно теглене на жребий или ще бъде присъждана (важи за голямата награда) на участника-подгласник, получил най-добра оценка от професионалното жури.

Наградите в Конкурса са, както следва:

    Седмични награди:  Юбилейна колекция с дизайнерски мини бутилки Coca-Cola. (общо 40 броя)
    Големи награди: Персонализирана бутилка с авторска визия, създадена от млад български художник, съдържаща името на автора и цитат от историята. (общо 50 броя)

Седмичните награди ще бъдат теглени всеки понеделник, а печелившите ще бъдат уведомени по телефон или с електронно съобщение. Наградите ще бъдат изпратени до 2 седмици след предоставянето на адрес.

Жури ще определи 50-те текста на най-вдъхновяващи мечти на 20 юни, а резултатите ще бъдат официално оповестени на сайта. Наградите ще бъдат изпратени до 45 работни дни след предоставянето на адрес.

Организаторът ще се свърже лично с всеки автор, попаднал в селекцията на журито, за да го уведоми и да получи потвърждение за желанието за получи награда, както и за предоставяне на адрес за получаването й.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара