Празнувай 25 години с "Мистър Бийн", спечели страхотни награди!

Краен срок - 8 юни 2015

Мистър Бийн се завръща на екран от 1 юни с нова анимационна поредица само по ТВ канал Boomerang. Тази година световно известният и любим на няколко поколения персонаж навършва 25 години.

Харесваш ли го и ти? А опитвал/а ли си да го имитираш? Защото сега това може да ти донесе специални награди от Boomerang!

Ето как може да стане това: всеки ден тук ще намираш стоп кадър с Мистър Бийн. Опитай се да изобразиш на лицето си мимиката, запечатана на стоп кадъра, снимай селфи и го изпрати на мейла boomerang@radiofresh.bg! Разбира се, не забравяй да включиш името и телефонния си номер.

Всеки слушател, изпратил своето селфи, има шанс да спечели награда. Само първите 25 печелят автоматично награда за бързината си, но не отпадат от основния жребий. Останалите награди ще бъдат разпределени от специално жури между слушателите, наподобили най-сполучливо мимиката на Мистър Бийн от кадъра за деня през целия период на играта.

Всеки ден ще публикуваме различен стоп кадър от сериала, а трима от най-добрите му имитатори ще получават награда. На 8 юни жребият ще е с една награда по-богат и ще наградим 4 човека.

Бъди с Boomerang всеки делничен ден от 17:50 ч., за да се забавляваш с новите приключения на Мистър Бийн в култовата анимационна поредица.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Здравейте искам да ви попитам от къде сте взели куклата и несесера на Мистър Бийн, защото сестра ми го гледа и иска много такава кукла! Благодаря, ви предварително

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, играта е доста стара и дори да питаме организаторите надали продуктите ги има за свободна продажба. Потърсете из сайтовете за покупко-продажба. Успех!

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара