Включи се в предизвикателството на Strep и спечели всяка седмица награди

Краен срок - 21 юни 2015

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

1. Да приеме Facebook приложението на Strep –  “Предизвикателството”и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл).

2. Да изпрати снимка, с тематика отговаряща на тази, на играта в съответната седмица.

3. До участие в конкурса няма да се допускат снимки, които не отговарят на темата на конкурса или съдържат дискриминационно съдържание, голота и/или порнографско съдържание, призиви към омраза и/или насилие или друго неподходящо съдържание.

4. Всеки участник може да участва с един брой снимка с максимален размер до 2 MB за всяко предизвикателство.

Само одобрените от администратор снимки ще бъдат допуснати до участие в конкурса. До 24 часа след качване на снимка към съответното предизвикателство, снимката ще бъде видима в галерията от снимки.

Всеки участник изпратил снимка в играта на Strep автоматично се съгласява снимката му да бъде използвана за по-нататъшни цели на Strep с изрично упоменато авторство на снимката.

Да сподели снимката, с която участва в играта на стената във Facebook профила си.

Да се включи в томбола за награди на Strep.

Четири поредни седмици ще бъдат раздавани следните седмични награди:

1.  Всяка седмица на томболен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши, всеки един от тях ще получи депилиращи ленти за тяло с арган.

2. На края на играта ще бъде изтеглен един печеливш, който ще получи голямата награда – серията продукти с арган: депилиращи ленти за тяло, депилиращи ленти за лице и деликатни зони, депилиращ крем за тяло, депилиращ крем за чувствителни зони.

Участието в дадената седмична игра, дава право на всеки участник да участва в томболата за седмицата, в която е участвал. За да се включи в тегленето на голямата награда е необходимо участника да е играл във всичките четири предизвикателства в продължение на периода на играта и да е споделил съответната снимка към всяко предизвикателство  на стената си във Facebook.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Тегленето на печелившите за седмичните награди ще се осъществява на томболен принцип.

Тегленията на наградите ще се осъществят на датите

1-ва седмица: 01.06.2015г.  - Понеделник
2-ра седмица: 08.06. 2015г. - Понеделник
3-та седмица:  15.06.2015г. - Понеделник
4-та седмица:  22.06.2015г. - Понеделник

Голямата награда ще се тегли в края на играта: 22.06.2015г. - Понеделник

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: strep@sarantis.bg  в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Организаторът се задължава да достави наградите в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара