Създайте дизайн и спечелете хладилник CMes 502 CoolMini и пътуване до Берлин

Краен срок - 1 юли 2015

Ако сте индивидуалист до мозъка на костите си, дори когато става въпрос за вашия хладилник, Liebherr има предизвикателство за вас:

Мечтали ли сте някога да притежавате хладилник с уникален и неповторим дизайн, който да се откроява от всички останали? С изключителен дизайн, свежи цветове – един единствен по рода си? Е, сега с новата инициатива на Liebherr ще можете да се превърнете в истински дизайнер на хладилници и да създадете атрактивен модел, който със сигурност няма да откриете по магазините.

Изпълнената с креативност, дизайн и иновации кампания на Liebherr –  “Design your Fridge” ще имате на разположение онлайн 3D конфигуратор, чрез който лесно ще създадете, изцяло по ваш вкус и фантазия, оригинален хладилник Liebherr, отговарящ единствено на собствените ви предпочитания и визия.

3D конфигуратора ще ви помогне да разработите свой собствен уникален дизайн, след което веднага ще имате възможност да проверите как изглеждат вашите идеи, проектирани върху охладителния уред. Може да избирате между базовия вариант на инструмента  или т.нар. “Free Design”, който е с по-разширени възможности, при които може да качите дизайн, който вече сте направили във Фотошоп, например.

С помощта на конфигуратора, който ще използвате за работния си проект, ще имате достъп и до нашата база данни с около 4.6 милиона изображения, от които да направите избор върху кой от уредите на Либхер да работите. Може да регулирате размера и позицията на хладилника само с едно кликване на мишката. Или пък може би ще искате да смените цвета или да поставите надпис? Конфигуратора ще ви помогне и с това със своя набор от инструменти за рисуване, които ще са на разположение.

Освен всичко това, дизайнерският 3D инструмент на Либхер ще ви позволи да видите как ще изглежда хладилника на всеки етап от проектирането. След като останете доволни от свършената работа, може много лесно да поставите уреда в галерията, заедно с останалите. Там ще имате възможност да видите и работата на всички участници, които са се включили.

Накрая, 20 от най-популярните предложения ще бъдат подложени на онлайн гласуване. Трите уреда с най-много гласове ще бъдат произведени от Либхер и представени на световното изложение IFA 2015 в Берлин.
Какви награди може да спечелите?

Трите печеливши дизайна, както и най-активният участник, ще бъдат наградени със следните награди:

    1-ва награда: произвеждане на уникален хладилник Либхер с вашия личен дизайн + презентацията му на IFA 2015 + еднодневен билет за IFA 2015 + нощувка.
    2-ра награда: произвеждане на уникален хладилник Либхер с вашия личен дизайн + презентацията му на IFA 2015 + еднодневен билет за IFA 2015
    3-та награда: произвеждане на уникален хладилник Либхер с вашия личен дизайн + презентацията му на IFA 2015 + еднодневен билет за IFA 2015
    4-та награда: най-активният участник ще спечели модела на Либхер – CMes 502 CoolMini.

Какво трябва да направите, за да участвате?

Регистрирайте се на www.designyourfridge.com. След това, през профила си ще имате възможност да проектирате хладилник или да качите дизайнерски идеи, върху които да работите – когато сте готови и ги пуснете в общата галерия, те ще бъдат оценявани от онлайн общността в кампанията.

График на кампанията Design your Fridge:

    От 5 май 2015 стартира кампанията като 3D конфигуратора ще бъде активен и веднага ще може да започнете работа с него, за да видите веднага как би изглеждал дизайна ви.
    От 1 юли 2015 стартира гласуването. Жури от експерти на Либхер ще изберат 20 от най-популярните предложения, които ще бъдат представени за гласуване в сайта на кампанията. Проектите, които получат най-много гласове, както и най-активният участник, ще получат награди в края на инициативата.
    От 20 юли 2015 представяне на победителите. Трите печеливши дизайнерски хладилника ще бъдат представени на международното изложение IFA 2015 в Берлин, където публично отново ще бъдат наградени.

Е, с нетърпение очакваме да се включите в тази креативна надпревара. Развихрете въображението си на www.designyourfridge.com.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара