Спечелете дрехи на стойност 500 лв. и 40 дезодоранта Invisible for Black&White от Nivea

Краен срок - 31 май 2015

Играй и спечели с Invisible for Black&White

Регистрирай се, за да участваш в томболата за наградите ни - персонална консултация със стилистката Антония Йорданова и подбор на дрехи или дезодорант Invisible for Black&White

Голямата Награда

Лична консултация със стилистката Антония Йорданова и подбор на дрехи на стойност до 500лв.

За участие в Играта всяко лице трябва да посети подстраницата й на сайта на NIVEA България и да премине през следните четири стъпки: 1) да пожелае участие; 2) да направи свое съчетание от 5 (пет) дрехи и аксесоари в интерактивния ни гардероб; 3) да въведе данните си в регистрационната форма (собствено и фамилно име, имейл адрес и телефон); и 4) да натисне на бутона „РЕГИСТРИРАЙ СЕ“, за да финализира процеса на регистрация.

Успешното изпълнение на тези стъпки гарантира на регистриралите се Участници участие в томболата за наградите в Играта "Играй и спечели с Invisible for Black & White”, описани в

Награди

40 (четиридесет) броя дезодорант от серията Invisible for Black & White, по избор.

1 (една) голяма награда: лична консултация и подбор на дрехи със стилистката Антония Йорданова. Дрехите ще бъдат ушити специално и по размер на победителя. Максималната стойност на наградата не може да надвишава 500 (петстотин) лева.

Всеки Участник има шанс да спечели само 1 (една) награда – един дезодорант или голямата награда.

Играта включва определянето на принципа на томбола на Участници, които печелят  наградите („Печеливши участници“). Определянето ще бъде извършено на 02.06.2015 г. на случаен принцип чрез томбола, проведена чрез специализиран компютърен софтуер, в която томбола ще бъдат включени всички Участници в Играта, които са изпълнили четирите стъпки в приложението "Играй и спечели с Invisible for Black & White”.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара