Спечелете 20 бижута Swarowski, 20 слушалки Sony и 20 шампоана Медикет Превент

Краен срок - 31 май 2015

Участието в Играта се реализира по следния начин:

1. Участникът в Играта заснема видеоклип и/или снимка, в съответствие с целта на играта „Покажи ни мечтаната от теб коса“

2. С хаштагове: #КрасиваКоса, #mediket, #СприПърхота, Участникът публикува видеоклипа/снимката във Facebook профила си.

3. Видео/снимковият материал трябва да бъде отбелязан като публично достъпен.

4. С отбелязването на материала с #КрасиваКоса, #mediket, #СприПърхота, той става част от галерията, намираща се в уеб приложението на Играта.

Eдин Участник в Играта има право да публикува максимум два свои материала в предпочитания от него формат – снимка и/или видеоклип. Възможна е и комбинация от една снимка и един видеоклип, както и две снимки или два видеоклипа.

Участниците в играта, качили един видеоклип или снимка, участват веднъж с името си в тегленето на наградите, а тези, които са качили два материала – участват два пъти със своето име.

Всяка снимка и всеки видеоклип, качени от Участник, трябва да отговарят на следните правила за съдържанието:

Всяка снимка и/или видеоклип трябва да бъдат авторски – направени от Участника.

Видеоклипът трябва да е с максимална продължителност 1 минута (60 секунди).

Съдържанието на всяка снимка и/или видеоклип, качени от Участник с хаштагове: #КрасиваКоса, #mediket, #СприПърхота, подлежат на проверка от модератор за съответствие с условията на настоящите Правила за съдържанието.

Наградният фонд в Играта включва 60 награди, както следва:

1)     Слушалки за момчета SONY stereo (20 бр.)

2)     Бижута Swarowski за момичета (20 бр.)

3)     Шампоан Медикет Превент на стойност 17.45 лв. (20 бр.)

Участник, публикувал една снимка и/или един видеоклип, участва в теглене на наградите, което ще се провежда всяка седмица в рамките на месец май.

Печелившите Участници ще бъдат определени чрез използване на специализиран софтуер, даващ равен шанс за спечелване на награда на всички Участници, които са изпълнили условията за участие, пред комисия в студиото.

Печелившите Участници ще бъдат информирани и лично – чрез съобщение, изпратено до профила им, с който са регистрирани във Facebook.

В срок до 2 седмици от изтеглянето на печелившите Участници в Играта, наградите ще бъдат изпратени с куриер на предоставен от печелившите Участници, адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара