Спечелете 30 златни плочки на стойност 100 евро всяка

Краен срок - 30 юли 2015

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците в промоцията трябва да закупят минимум един брой промоционален артикул лепило Loctite Super Bond Гел с жълт стикер около капачката.

Предоставянето на касовата бележка от покупката е необходимо условие за получаване на наградата в случай, че участникът е изтеглен сред печелившите. Промоционалният код, отпечатан върху стикера трябва да бъде регистриран на страницата на промоцията.

Участникът трябва да попълни регистрационна форма със следните данни: име и фамилия, пълeн адрес, имейл и парола, промоционален код. С регистрацията си участникът създава личен профил, чрез който участникът може да регистрира нови промоционални кодове. Един код може да бъде регистриран само веднъж и да спечели само една награда. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове.

Тегленето на печелившите ще се извършва на случаен принцип с помощта на софтуер, част от уебсайта на следните дати: 1.6.2015, 1.7.2015, 31.7.2015

На всяка от датите ще бъдат изтеглени по 10 печеливши сред участниците, регистрирали валиден промоционален код през предходния месец. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на http://www.henkel-loctite.bg/, като всеки от тях ще получи имейл съобщение на имейл адреса, с който се е регистрирал в играта.

Наградите, които ще бъдат раздавани, са 30бр. златни плочки, 14 карата, размер: 17 x 11 mm. За всеки един месец от периода на промоцията ще бъдат раздадени по 10 награди.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждение, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара