Спечелете 10 модерни фитнес уреда от Kettler от бисквити Престиж Мюсли

Краен срок - 12 юли 2015

1. Купи бисквити Престиж Мюсли
2. Отвори кутията и открий кода на вътрешното фолио
3. Регистрирай кода от вътрешното фолио чрез SMS на номер 1030 (за всички мобилни оператори) или в сайта на промоцията
4. Избери и изтегли 1 от 3 видео клипа

    Видео клип 1 – тренировъчна програма за начинаещи
    Видео клип 2 – тренировъчна програма за напреднали
    Видео клип 3 – митове и факти за спорта и храненето

5. С всеки 4-ти код участвай в игра за общо 10 бр. фитнес уреда Kettler

Участието в играта е обвързано с покупка на който и да е от следните промоционални продукти, предлагани от Организатора, а именно:

Всички опаковки и вкусове на бисквити Престиж Мюсли: Бисквити с мюсли ФИБРА 110гр., Бисквити с овесени ядки ОВЕС 110гр., Бисквити с мюсли и черен шоколад DARK CHOCO 120гр., Бисквити с мюсли ЯБЪЛКА И ОРЕХИ 110гр., Б-ти с мюсли Фибра МАКСИ 165гр., Б-ти с мюсли Тъмен шоколад МАКСИ 180гр.

Награди:

    Наградите, предвидени да бъдат раздавани по време на промоцията са:

А. Награда тип 1: Видео клип с тренировки за начинаещи - леко натоварване на всички мускулни групи на тялото, предназначени за изпълнение в домашни условия.

Б. Награда тип 2: Видео клип с тренировки за напреднали - интензивно натоварване на всички мускулни групи на тялото, предназначени за изпълнение в домашни условия.

Всеки видео клип започва с поздрав и въведение, в което се уточнява какви са необходимите аксесоари за изпълнение на упражненията. Приложено е предупреждение, че информацията във всеки видео клип е развлекателна и обогатяваща общата култура. Тя не трябва да се приема като здравен съвет или диагноза и не трябва да заменя консултация със специалист, ако има нужда от такава. Това е направено с цел да се избегнат травми или други усложнения, свързани със здравето.

В. Награда тип 3: Видео клип с ценни митове и факти за храненето и спорта

Г. Награда тип 4: предметна награда – фитнес уред за домашно ползване, с марката Kettler. Компактен и модерен степер, който е подходящ за моделиране не само на долната част на тялото, но и може да се ползва за стягане и оформяне на ръцете и раменете. Снабден е с компютър – дисплей.

Наградите от тип 1, 2 и 3, се получават след регистриране на печеливш промоционален код и след това се запазват на лично устройство, например личен компютър, таблет, USB памет и др., за дълготрайно ползване.

Участниците спечелили Награди от тип 1, 2 и 3 нямат право да ги разпространяват на други лица по какъвто и да било начин, срещу или без възнаграждение за това. Единствено само Организаторът на Играта притежава лиценз или право да разпространява Наградите от тип 1, 2 и 3, съгласно придобитите от него права за разпространение.

Ако видео клиповете се разпространяват неправомерно в онлайн пространството или по друг безжичен път, Организаторът има право да прекрати това.

Наградите от тип 4 се раздават на база жребий, като участници в жребия са всички крайни консуматори регистрирали минимум четири промоционални кода. Предметните награди се теглят в края на промоцията, а именно на 13.07.2015 г., печелившите се известяват чрез SMS, а GSM номера, с който са се регистрирали се обявява на промоционалния сайт, като последните три цифри от номера ще бъдат скрити. Осигурените награди от тип 1, 2 и 3 нямат конкретен брой и ще се предоставят на всеки печеливш участник в промоцията, спазил официалните правила за участие.

Общия брой на Наградите от тип 4 е 10 бр. и ще бъдат разпределяни между всички участници, които са регистрирали минимум четири промоционални кода. Награда тип 4 може да бъде спечелена само веднъж от един и същ участник в жребия, като броя на регистрираните кодове не дава предимство на никой от участниците в жребия.

Наградите в жребия за предметните награди от тип 4 ще бъдат изтеглени на 13.07.2015 г. и обявени на страница „Печеливши“ в промоционалния таб на играта в срок от 5 работни дни.

Участниците в промоционалната игра, спечелили награда от тип 4, ще бъдат известени чрез SMS на телефона, който са регистрирали или съобщение на интернет адреса www.prestige96.bg. Спечелилият участник следва да се обади на телефон +359 62/616141 в срок от 10 (десет) работни дни от получаване на уведомителния SMS, но не по-късно от 3 работни дни след публикуването на печелившите участници на посочения интернет адрес, като съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара