Отвори широко прозорците, покани пролетта и спечели с VЕКА!

Краен срок - 5 май 2015

VЕКА е световен лидер в производството на PVC профили за врати и прозорци. Започвайки през 1969 г. с 8 човека персонал, вече 45 години VЕКА предлага богат избор от РVС системи за прозорци  и врати в многообразие от профилни геометрии и цветове.

Днес управляваната семейно група VЕКА има 3600 служители в 25 дъщерни предприятия на три континента. От тях 1300 са в централата в Зенденхорст в провинция Северен Рейн Вестфалия, Германия. Над 2200 фирми по света произвеждат PVC прозорци от висококачествени ппофили на VЕКА. След интегрирането през 2014 г. на GealanHolding, групата придобива още по-голяма тежест, увеличавайки персонала си с нови 1150 служители, а годишният оборот надхвърля 1 млрд. евро.

А сега VЕКА ти дава възможност да спечелиш чудесни награди, докато участваш в забавен ежедневен куиз! Всеки ден тук ще намираш въпроса на деня с три възможни отговора. Напиши кой според теб е верният на veka@fmplus.net и всяка седмица, чрез жребий, петима от вярно отговорилите ще печелят награда от VЕКА!

Ето ежедневната награда, за която играете, а един от участиците през седмицата ще спечели професионален комплект за почистване и поддръжка на дограма.

Слушай радио FM+, научи повече за VЕКА и спечели!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара