Спечелете велосипед или едно от 60-те ножчета за масло

Краен срок - 27 април 2015

В Играта участват всички потребители, които в периода на провеждане на Играта в съответното Facebook приложение след кликване на бутона „ПРОДЪЛЖИ“ са се регистрирали коректно със своите данни в съответните полета (име, фамилия, e-mail адрес и телефон) и са потвърдили участието си чрез кликване на бутон „РЕГИСТРИРАЙ СЕ“ в специалния прозорец, предназначен за целта.

Всеки потребител може да участва в Играта повече от веднъж, като след регистрация на данните на потребителя, системата създава автоматично профил, в който се събират и запазват всички постижения на участника.

Участници с еднакъв брой маслини в класирането се състезават по дата и час на постигане на резултата, като първият постигнал дадения резултат се класира по-напред в списъка.

Участие в томболата за голямата награда се получава, когато бъдат преминати всички нива заложени в механиката на играта. Един участник може да премине нивата повече от веднъж. Като всяко успешно преминаване му носи отделно участие в томболата за голямата награда посочена в раздел 6 - велосипед.

Заедно с голямата награда, в края на периода се раздават и 30 утешителни награди – ножчета за масло, като печелившите участници се избират на томболен принцип.

В томболата за утешителните награди участват всички потребители преминали успешно всички нива заложени в механиката на играта поне веднъж, които не са били избирани като печеливши за спечелване на седмични малки награди - ножче за масло.

Потребителите участват в състезание за 10 броя седмични награди, които се раздават на 10-мата участници събрали най-голям брой маслини от всички превъртания на играта, които участникът е постигнал, в рамките на настоящата седмицата. Резултатите са валидни само в рамките на календарната седмица в посочения период на играта. След изтичане на седмицата резултатите се нулират и стартира нова седмична класация за всички потребители.

За седмични победители се определят десетимата участниците с най-голям брой точки в рамките на конкретната седмица.

Участниците в Играта участват за една от следните награди:

Награди в края на Първа седмица: 10 бр. ножчета за масло за топ 10 с най-висок резултат;

Награди в края на Втора седмица: 10 бр. ножчета за масло за топ 10 с най-висок резултат;

Награди в края на Трета седмица: 10 бр. ножчета за масло за топ 10 с най-висок резултат;

Награди в края на периода на Играта: Голяма награда: 1 бр. велосипед;

Утешителни награди: 30 бр. ножчета за масло;

Печелившият на голямата награда, както и на 30те утешителни награди в играта се определят с теглене на томболен принцип в края на периода на Играта на 30.04.2015 г.

Победителите от тегленето следва да се обявят до пет работни дни след официалното приключване на Играта на Facebook страницата на „Flora – избирай със сърцето си“ с име, фамилия, e-mail и телефонния номер, с които са регистрирали, като последните 3 (три) цифри от телефонния номер се заместват със символите ХХХ, а при изписването на e-mail aдресите се запазват само домейнът и първата и последната буква от потребителското име, като останалите букви се заместват със символите ***.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара