Спечелете ваучер за пазаруване в H&M на стойност 100 лв.

Краен срок - 10 април 2015

Модата не е резултат на нови тенденции, а на добре припомнени стари такива.

Ако и вие сте сред привържениците на това твърдение, със сигурност не сте от шопинг маниаците, които всеки ден си купуват нови дрехи, а предпочитате да се наслаждавате на тези, които вече имате в гардероба и са направени от по-устойчиви материи.

А защо не и да ги освежите?

Неведнъж сме ви показвали интересни идеи за това как да вдъхнете нов живот на стария чифт дънки, токчета или чанта.

Истината е, че от хилядите тонове дрехи, които хората изхвърлят всяка година, около 95% могат да бъдат повторно носени или рециклирани.

Първият моден бранд в света, който създава подобна програма, е H&M. Компанията се ангажира с мисията да промени начина, по който се използват и изхвърлят дрехите, които носим ежедневно.

H&M имат целогодишна инициатива, чиято цел е събиране и рециклиране на стари и ненужни дрехи. Хората, които се включват в нея, връщат в магазините на H&M, своите стари дрехи, без значение каква марка са те, и получават 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка.

Големият победител ще получи ваучер за пазаруване от продуктите на бранда на стойност 100 лв. Големият победител ще получи ваучер за пазаруване от продуктите на бранда на стойност 100 лв.

В инициативата може да се включи абсолютно всеки, разбира се, вие също!

Сега Edna.bg и H&M ви предизвикват да се включите в едно различно модно приключение, а именно – да ни разкриете креативността си и да спечелите специални награди.

Покажете ни как давате нов живот на ваша лична стара дреха. Снимайте последователно стъпките с телефон или фотоапарат, опишете ни накратко вдъхновението и техниката си, и ги изпратете към редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg

Най-добрите идеи, представени със снимка и описание, ще публикуваме в нашата рубрика "Как да" с имената на техните автори.

Един ще бъде големият победител, който ще спечели ваучер за пазаруване от продуктите на бранда на стойност 100 лв., а 10 от вас ще спечелят вип покани и първи ще се докоснат до лимитираната на марката на 15 април 2015 в магазина на бул. Витоша 6. Печелившите ще бъдат избрани на лотариен принцип.

За да участвате и спечелите награди от H&M, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "H&M Conscious Contest", ни изпратете снимки на стъпките на преобразяване на ваша лична дреха.
2. Номерирайте вашите авторски снимки с цифра и към всяка от тях в съдържанието на имейла ви напишете кратко описание на техниката, която сте използвали.
3. Не пропускайте да ни напишете и трите си имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.
4. Изпращайте вашите писма до 23:59 часа на 10.04.2015 година.

Покажете ни какви чудеса можете да направите от старата си риза, от тениската, която вече не носите, от парчетата плат от дрехите на децата ви.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара