Спечели ваучер за 200 лева от матраци Paradise!

Краен срок - 27 април 2015

Матраци Парадайс печелят своите клиенти с висококачествени продукти на достъпна цена.

Матраци Парадайс са познати на българските клиенти с наложилите се през годините матраци като еднолицевите матраци Classic, които се произвеждат с пружинен пакет или с дунапрен.

Фирмата произвежда и едни от най-качествените латексови матраци, предпочитани от повечето клиенти, почитатели на латекс - моделите Florencia.

Матраци Парадайс също предлагат и три модела матраци, произведени с ядро от pocket пружинки - моделите Bellona, Innova и Siana Silver.

През 2014 година матраци Парадайс пуснаха на пазара и няколко нови модела матраци, които веднага станаха тотален хит сред потребителите, матраците Viscolex и OlivOil.

Матраци Парадайс се произвеждат от висококачествени и екологични материали, които гарантират спокоен и здравословен сън. Марката Матраци Парадайс се стреми и изцяло е насочена към постигане на по-високо качество, като се прилагат всички нововъведения в производството на матраци по света.

Радио ENERGY и Матраци Парадайс ти дават възможност да спечелиш ваучер на стойност 200 лева! Регистрирай се, отговори на въпроса и един от всички отговорили правилно ще спечели!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара