Сподели своя #СутрешенТриумф и спечели 100 уникални belVita чаши!

Краен срок - 1 май 2015

Сподели своя сутрешен триумф във Facebook, като използваш хаштаг #СутрешенТриумф, и можеш да спечелиш една от два вида уникални belVita чаши!

За да се включат в играта и да вземат участие в жребия, участниците трябва да са споделили своя сутрешен триумф, използвайки #Сутрешентриумф. За най-интересните, представени от потребителите, „СутрешниТриумфи“ ще се изработят специални визии, след като бъде взето изричното съгласие на автора за това. Те ще бъдат публикувани на страницата на Belvita Bulgaria и името на автора ще бъдат отбелязано.

Всички участници, включили се в „Сподели своя #СутрешенТриумф“  ще участват в седмична томбола за една от предвидените награди, описани по-долу.

Забранено е текстът на споделения „сутрешен триумф“ да съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица или групи, и други. Регистрации на такива текстове ще бъдат автоматично дисквалифицирани от Играта. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира и всяка регистрация,която според него не отговаря на условията на Играта без да дължи обяснение за това.

Награди: 100 броя керамични чаши Belvita

Печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола като имената им ще бъдат обявени в таб Notes/Бележки на Facebook страницата на BelvitaBulgariа. Тегленето на наградите ще се осъществи в края на всяка седмица, съответно на 24.04.2015 г. и 01.05.2015 г. Печелившите участници ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение в страницата в срок от 45 работни дни от получаването на уведомлението, че са спечелили След изтичането на този срок печелившите губят право да получат наградата си.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес  безплатно чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара