NESCAFE® празнува рожден ден и раздава подаръци!

Краен срок - 3 април 2015

Рожденикът раздава подаръци и изобщо не се шегува! Изпрати снимка, покажи, че празнуваш с тях рождения им ден и участвай в томболата!

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са продукти NESCAFE® 3in1Classic и NESCAFE® 3in1 с каймак.

Броят награди, които ще бъдат раздадени след приключване на Играта,е общо 14 (7 кутии NESCAFE® 3in1Classic и 7 кутии NESCAFE® 3in1 с каймак).

Участието в играта „ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, NESCAFE®!” не е обвързано със закупуването на продукт на NESCAFE®.

На 01.04.2015г. на стената на официалната страница на NESCAFE® Bulgaria ще бъде публикуван пост, свързан с рождения ден на NESCAFE®. За да се включи в играта, участникът трябва да публикува снимка като коментар на този пост. Участникът трябва дапубликува снимка по своя преценка, която е свързана с рождения ден на NESCAFE®. Всеки, който публикува снимка в рамките на 49 часа от публикуването на поста, ще се счита за участник в Играта. Всеки участник участва в томболата само с 1 снимка, поставена като коментар под посочения пост.

След изтичане на 49-часовия срок за публикация на снимка, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 14 печеливши – седем от тях ще печелят кутияNESCAFE® 3in1Classic, а другите седем -NESCAFE® 3in1 с каймак. Техните имена ще бъдат обявявани на 03.04.2015г. наофициалната Фейсбук страница на NESCAFE® Bugaria.

За да получат наградите си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес за доставка на наградата, имейл и телефон за връзка, като изпратят данните си в лично съобщение на официалната Фейсбук страница на NESCAFE® Bulgaria в 10 (десет) дневен срок.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара