Спечелете комплект Carolina Herrera, парфюм Nina Ricci и още козметични награди

Краен срок - 20 юни 2015

Пролет е! А това е сезонът, който предлага изключителен избор от пресни билки и зеленчуци и дава на трапезата ни много и разнообразна храна, директно от градината. Лапад, спанак, киселец, аспержи, грах, зелени салати, различни билки, като див лук, магданоз, босилек или чесън… В разгара на пролетта сайтът „Вкуси ме“ ви предизвиква в конкурса „Зеленото е най-модерно“. Ако кухнята е вашата страст. Ако обичате да готвите и имате любима „зелена“ рецепта, която с удоволствие приготвяте на своето семейство… Сега е моментът да спечелите една от нашите награди. Изпратете ни своя изпробвана рецепта, придружена с авторска снимка към нея и бъдете готови за подарък.

Всеки има право да участва с неограничен брой кулинарни идеи, като единственото условие е те да отговарят на темата на конкурса и в състава им да има поне един зелен продукт, без значение какъв. Няма ограничение относно типа рецепта – може да изпращате предястия, салати, супи, основни ястия, напитки и десерти. Ако има нещо, което приготвяте с особено голямо удоволствие, изпратете ни рецептата, придружена със снимка или серия от снимки, показващи стъпките на приготвянето, вашето име и град до 20 юни 2015 г. Всички получени вкусни идеи ще намерят своето място в сайта „Вкуси ме“!

Неподкупното жури в състав момичетата на „Вкуси ме“ – Ирина Андреева – Jolie („Вкусотийките на Jolie“ – всеки петък), Сия Рибагина („Вкусни изкушения“ – всеки понеделник) и Анелия Терзиева („Вкусноландия“ – всеки сряда), ще определи имената на победителите. А кой какво печели ще стане ясно на 21 юни 2015 г.

Участвайте на e-mail: igra@vkusi.me

Изпратете:
Рецепта + снимка на готовото ястие
или
Рецепта + няколко снимки, проследяващи приготвянето му

Наградите:
Дамски комплект Carolina Herrera 212 SEXY

Дамски парфюм Nina Ricci Nina L’Elixir EdP 30 ml

Дамски лосион за тяло Victoria’s Secret Sensual Blush 250 ml

Три козметични комплекта от Premium Health Products

Заредете се с пролетно настроение, сгответе любимото си „зелено“ ястие и спечелете!

PS: Участниците в конкурса трябва да гарантират оригиналността на рецептите си. С изпращането им за участие в играта те преотстъпват на „Вкуси ме“ авторските права върху всички текстове и снимки.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара