Спечелете 1000 лева, таблет и още награди в новата супер игра

Краен срок - 1 юни 2015

В официалната страница на Организатора във Facebook ще бъде активирано уеб приложението „#1000лева”, чрез което Участниците могат да участват в Играта.

Участието в Играта се реализира по следния начин:

Участникът в Играта заснема видеоклип и/или снимка, отразяваща неговия отговор на поставения въпрос, а именно: „Какво ще направиш, ако взимаш минимум 1000 лева на ден?“.

С хаштаг #1000лева, Участникът публикува видеоклипа/снимката във Facebook профила си.

Видео/снимковият материал трябва да бъде отбелязан като публично достъпен.

С отбелязването на материала с #1000лева, той става част от галерията, намираща се в уеб приложението на Играта.

Eдин Участник в Играта има право да публикува максимум два свои отговора на въпроса: „Какво ще направиш, ако взимаш минимум 1000 лева на ден?“ в предпочитания от него формат – снимка и/или видеоклип. Възможна е и комбинация от една снимка и един видеоклип, както и две снимки или два видеоклипа.

Участниците в играта, качили един отговор, участват веднъж с името си в тегленето на наградите, а тези, които са качили два отговора – участват два пъти със своето име.

Всяка снимка и всеки видеоклип, качени от Участник, трябва да отговарят на следните правила за съдържанието:

Всяка снимка и/или видеоклип трябва да бъдат авторски – направени от Участника.

Видеоклипът трябва да е с максимална продължителност 1 минута (60 секунди).

Всеки Участник, публикувал снимка и/или видеоклип за участие в Играта отговаря за каквито и да са претенции на трети лица, свързани с тях, и декларира, че с ползването и публикуването им в рамките на Играта, не нарушава права на трети лица и изисквания на действащото законодателство.

Наградният фонд в Играта включва 12 награди, както следва:

    Голяма награда: 1000 лева (1 бр.)
    Таблет (1 бр.)
    Тениски (10 бр.)

Участник, публикувал една снимка и/или един видеоклип, участва в теглене на наградите, на живо в ТВ предаването „Теглене на тиражите на ТОТО 2 и Втори тото шанс“ на ДП „Български Спортен Тотализатор“ по БНТ1 на 04.06.2015 година.

Организаторът си запазва правото допълнително да уведоми всички Участници за часа на провеждане на ТВ предаването. В случай на промяна на ефира или часа на излъчване на ТВ предаването, Организаторът ще информира Участниците чрез съобщение на стената на официалната страница във Facebook.

Печелившите Участници ще бъдат определени чрез използване на специализиран софтуер, даващ равен шанс за спечелване на награда на всички Участници, които са изпълнилнили условията за участие, пред комисия в студиото.

В срок до 2 седмици от излъчването на предаването, в което са определени печелившите Участници в Играта, наградите ще бъдат изпратени по следните начини:

Парична награда (1 бр.)  - по банков път на предоставена от печелившия Участник банкова сметка, чийто титуляр е той.

Предметни награди (11 бр.) - с куриер на предоставен от печелившите Участници, адрес.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара