Спечелете 30 комплекта за коса Mythic Oil

Краен срок - 18 май 2015

Награди в кампанията: 30 комплекта за коса Mythic Oil.

Отрежи излишното и се погрижи за косата си. Открий какъв е твоя профил, а ако имаш късмет може да спечелиш и награди от томболата.

„Отрежи всичко излишно – приготви се за пролетта“ е приложение, което ви позволява чрез генерирани предварително опции за избор, в три етапа, да генерира предложение за „мисъл на деня”, както и възможността в последствие да споделите резултата на своите приятели в социалната мрежа на fаcebook.com, съответно те да могат да го получат, виждат, участват и да изпращат обратно. За тази цел приложението „Отрежи всичко излишно – приготви се за пролетта“ е необходимо да има достъп до личната ви информация, включително, но не само имената ви, вашият имейл адрес, вашият никнейм в пространството на социалната мрежа,информация за вашите приятели в социалната мрежа на facebook.com , групите, в които участвате и др.

Когато използвате приложението „Отрежи всичко излишно – приготви се за пролетта“, споделяте с приятелите си резултатите от него, преглеждайки информацията на стената на приложението и др, приложението използва вашата лична информация.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара