Спечелете един от 15-те iPad Air 2 WiFi 16GB или един от 30-те ваучера по 50 лв.

Краен срок - 31 юли 2015

Участници в играта са посетителите на сайта, които са се регистрирали и са публикували снимка от любимото си място на територията на България.

Участието в играта не е обвързано с покупка.

За участие в играта участниците трябва да попълнят своите лични данни във „Формуляр за участие“.

Участниците трябва да покажат любимото си място в България като публикуват снимка, с която не нарушават ничии авторски права, да маркират мястото, свързано с нея, и да получат автоматично личен видеоклип.

Един участник може да участва в играта неограничен брой пъти като публикува нови снимки.

Участниците получават линк по имейл, с който по всяко време могат да изтрият публикуваното от тях на сайта, като по този начин прекратяват участието си в играта.

С цел да бъде изключено участието на „ботове“ или други автоматизирани средства за събиране на информация се използва въвеждането на код за сигурност.

Всеки участник, който е попълнил формуляр за участие в съответствие с Условията, има право да участва в тегленето и да спечели една от следните награди:
•    15 бр. iPad Air 2 WiFi 16 GB
•    90 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв.

В периода на играта ще се проведат три тегления – в края на месец май, юни и юли. При всяко теглене ще бъдат раздавани по 5 бр. iPad Air 2 WiFi 16 GB и 30 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип от комисия в състав – представители  на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Реклама и връзки с обществеността“.

Само печелившите ще бъдат уведомявани по телефона до два работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Кауфланд не може да осъществи контакт в рамките на 2 работни дни, губят правото си да получат наградата като в такъв случай Организаторът се свързва с резервен участник.

Всеки участник има право да получи само една награда.

Наградите се получават в хипермаркет Кауфланд, посочен от печелившия участник при свързване с него по телефона.

При получаване на наградата печелившите участници следва да покажат документ за самоличност на служител на Кауфланд за удостоверяване на данните на лицето.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара