Спечели незабравим спа уикенд или стилна чанта Furla от Baileys

Краен срок - 10 април 2015

Вземи бутилка Baileys и ще намериш уникален код. Регистрирай го до 10.04.2015 година и ще участваш в томболата за нашите стилни изненади! Пази своята касова бележка.

В играта могат да участват само лица, навършили 18 години, които са закупили бутилка Baileys от магазинната мрежа с промоционална оферта на гърлото на бутилката и регистрират своя промоционален код, две имена, година на раждане, телефонен номер и e-mail адрес на уебсайта за участие

Участието в играта изисква покупка и запазване на касов бон.

Всички участници, които са въвели промоционален код на уебсайта, на който се провежда промоцията, участват в томбола, която на произволен принцип определя победителите за различните награди. Томболата ще бъде изтеглена в присъствието на нотариус.

Всеки от участниците, които са обявени за печеливши по реда на т. 2 от настоящите Общи условия („Победители”) има право да получи само 1 награда при показване на касов бон.

Наградите на Победителите са:

    1 (един) спа уикенд за печелившия участник и трима приятели/приятелки
    1 (една) от 2 (две) стилни чанти FURLA

Един и същи промоционален код не може да спечели повече от една Награда.

Победителите се уведомяват с e-mail до 24 часа след като се изтеглят. Победителите ще се изтеглят на 13.04.2015 г. в присъствието на нотариус и ще бъдат обявени на 13.04 на официалната фен страница на Baileys за България, както и на уебсайта, на който се провежда промоцията.

Всеки победител ще получи наградата си чрез куриер на посочен от него адрес.

Изтеглените победители трябва да потвърдят адрес за доставка на наградата си, не по-късно от 20.04.2015 г. включително. Изпратено потвърждение след тази дата се счита за невалидно.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара