Спечелете осем тежкарски награди от Cinebum и филма "Фокус"

Краен срок - 20 март 2015

Комедия, романтика, криминална нотка и много тежкарско поведение, се преплитат в новия филм с участието на Уил Смит и Марго Роби.  „ФОКУС“ идва по родните екрани от 20.03.2015г. благодарение на Александра филмс. Ние не издържахме на изкушението и спретнахме двойна инициатива, в която да ви дадем възможност да си спечелите осем оригинални и супер тежкарски награди от филма. Оригинална „ФОКУС“ блузка ви очаква в нашия фейсбук профил. Оригинална страшно тежкарска шапка с козирка „ФОКУС“ – 4 бр. и оригинални слънчеви очила, в стилна кутия „ФОКУС“ ви очакват на страницата на играта.

Ето и детайли:

Посетете: www.focus.cinebum.eu ! Там ви очаква специален трейлър на филма, в който сме скрили шапката и очилата. Открийте ги. Запомнете точно на коя минута и коя секунда те се появяват на екран. Регистрирайте ги. По този начин участвате за разпределението на 4 шапки и 3 очила в кутия.

Посетете нашия фейсбук профил на адрес: www.facebook.com/cinebum ! Там ще откриете pin to the top специален кадър, с оригиналната блузка „ФОКУС“, за спечелването на която, чисто и просто трябва да споделите кадъра на стената си.

В края на инициативата 8 от вас прибират наградките, а филма ви размазва в кино салоните в цялата страна още от този петък, 20.03.2015г.. Разпространява АЛЕКСАНДРА ФИЛМС.

Филмът разказва за ветерана в изкуството на измамите Ник (Смит), който започва любовна връзка с Джес (Роби), която е зелена в занаята. Докато я обучава, Джес се привързва към Ник повече, отколкото е „здравословно”, и той прекратява връзката. Три години по-късно Джес, която вече не е новак, а завършена „фатална жена”, се появява в Буенос Айрес в центъра на игрите с висок залог. Насред последната доста опасна схема на Ник, тя обърква плановете му..


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара